Atalanta dala novi nadimak Kolašincu, objavili su i fotku sa krvavim licem

Milan i Atalanta su u nedjelju remizirali 1:1, a u toku meča povredu lice zadobio je bh. reprezentativac, Sead Kolašinac (30).

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

6 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Mire
27.02.2024. 13:57

Tenk koji krvari, to mu je indijansko ime

Os jos
Reply to  Mire
27.02.2024. 14:38

Eh kada bi u repki ostali dali sebe kao Kolasinac, gdje bi nam bio kraj. Ostali imaju talenat ali samo njega pokusavaju da koriste,ali I on bez upornosti je nista. Donekle Demirovic I Dedic to uskladjuju.

kiklop
27.02.2024. 14:44

SEADE DE SE NEKAD VRATI U ODBRANU VISE SI NA KRILNOM NAPADACU A NAZAD PROOPUH

Os jos
Reply to  kiklop
27.02.2024. 15:28

Kiklop imamo isto misljenje oko odbrane. Dugo vec mislim da bi bio idealan lijevi srednji, sto inace na terenu igra ali ne moze poslije da kvalitetno odradi ono zbog cega je tu. To mu je se dogadjalo I u Arsenalu I u Marseju. To sam primjetio prvo od one utakmice sa Armenijom kada je bio Prosinecki selektor I poslije je sve islo tim tokom. Plus sto bi njegovim micanjem dobili Gazibegovica na lijevom nazad jer steta je da sijedi na klupi upravo sto se Kolasinac stavlja na to mjesto a vecinom je naprijed I to igra po meni veoma dobro… Read more »

Anonymous
Reply to  Os jos
27.02.2024. 16:06

To je dobar dio priče oko neuspjeha reprezentacije. Što nemamo selektora koji će pozvati najbolje, dati im pozicije gdje su najbolji i uigrati ih par utakmicama. Umjesto toga desetine igrača se tu uguravaju preko raznih menadžera, o čemu je Begović govorio.

Vratiti Bičakčića, Višću i Đurića, što ne i Begovića, i z ove mlađe (Ahmedhodžić, Dedić, Tahirović, Huseinbašić, Demirović..) mogla bi to biti super ekipa.

Slic
27.02.2024. 18:04

Pravi bosandzeros ns svoju ruku tskvi smo mi haha

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM