Raspored nastupa bh. reprezentativaca za subotu

Nastupi bh. reprezentativaca za subotu raspoređeni po satnici: Ermin Zec (Gabala) Neftci – Gabala 12,00 sati Ibrahim Šehić (Qarabag) Qarabag – Zira 15,00 sati Sead Kolašinac (Schalke) Koln – Schalke 15,30 sati Toni Šunjić (Stuttgart); Ermin Bičakčić (Hoffenheim) Stuttgart – Hoffenheim 15,30 sati Asmir Begović (Chelsea) Chelsea – Stoke City 16,00 sati Muhamed Bešić (Everton) […]

Povratak na članak
2 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
ngzmhr
05.03.2016. 10:32

Hahahaha evo sad pročitah joj kicoš kakvi duhoviti komentari da Spaleti zarotira znalca na nečemu hahahaha odlično odlično.Nego da se i ja nadovežem prošlo kolo protiv Empolija je igro isti sastav Edin ušo u 79 min o kakvoj to rotavoji govorimo? Sad kad ispadnu od Reala Roma ima jednu utakmicu sedmično koja rotacija? Ne ne rekoh daće Spaleti Džeki poneku utakmicu iz poštovanja a i boji se pomalo i Spaleti vidi se to jer Džeko još uvjek u Rimu slovi kao velika zvijezda a dosadašnje slabe igre se pripisuju lošoj formi nesnalaženju u prvoj sezoni nedostatku sreće i td jer… Read more »

ngzmhr
05.03.2016. 10:42

Ujedno molim redakciju plz što manje informacija o Qarabagu Gabali Macabiju Tel Aviv Apoelu i td a ujedno o tim našim trećerazrednim igračima koji su dospijevali u reprezentaciju štelom i mućkom a danas allahu dragom šućur nisu više u fokusu.Nervira me i stalno pominjanje Chelsea a Bega non stop na klupi o kakvim vi to nastupima govorite.Molim vas isključivo LIGE PETICE! i poneko ko zaista zaslužuje da bude u fokusu tu prvenstveno mislim na mlade Grahovca Đurića Višću recimo i td a okanite se više zonskih igraća po gorim ligama nego što je BH premier.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM