VIDEO/ Barbarez gostovao na N1: Prošao je voz da budem trener, treba biti realan

Bivši kapiten BiH gostovao na N1

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
H.D.
30.12.2023. 14:51

Mozda nije za trenera ali za djeda mraza je dobar 😉 malo sale…
Steta da gubimo ovakvog patriotu kao sto je Barbarez, jer je nazalost u pravu sto je rekao, niko ne vjeruje vise u neke promjene i time je cilj dusmana postignut.
Ovaj covjek mora sjediti u savezu sa drugim nasim legendama, poput S. Susica, Bazdarevica, Ibisevica, Spahica…

Unsko-sanski
30.12.2023. 15:03

Najveca nogometna legenda B.i H!Covjek koji je Njemackoj,Hrvatskoj,i Srbiji rekao ne,i zaigrao za Bosnu i Hercegovinu.Neka se stide Begic,i njemu sl.sto nisu Sergeju dali sansu da vodi nasu reprezentaciju!Jos uvijek se nadam da ce Barbarez jednog dana preuzeti neku od bitniju funkcija u nasem Savezu,ako ne selektor onda barem predsjednik,ili direktor reprezentacije.Hvala ti Sergej za sve sto si uradio za nasu reprezentaciju🇧🇦!

Os jos
Reply to  Unsko-sanski
30.12.2023. 16:07

Covijek je sve rekao kako je, u nekim nasim savezima donekle i funkcionise, ali su to vecinom oni gdje nema niti para, pa to onda mnogi izbjegavaju jer stalno treba prositi ili iz svoga dzepa vaditi. Tu su vecinom oni pravi volonteri i zaljubljenici u taj sport. Sa FNS je drugacije. Ogromne se pare vrte i stalno je priliv para od Uefa, zato se ti svi drze toga ko pijan plota. A zbog fudbala su i ratovi pocinjali ali i stajali, pa je i sa politicke strane isplativo. Mozda ipak jednog dana Barba.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM