Meho Kodro mora mijenjati planove, još dva treninga do Lihtenštajna

Meho Kodro ima problema sa igračima na stoperskim pozicijama jer je ostao bez Adriana Leona Barišića, a saznajemo kako na raspolaganju neće biti ni Anel Ahmedhodži

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

6 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
06.09.2023. 09:36

Šugavom cukur i dlake smetaju – kaže jedna narodna. I mi se usrali od Linhenštajna! Šta bi bilo da dolazi Portugal, pa i Slovačka?!… Toliko igrača i stopera, da samo mi od toga znamo praviti problem! A igrača s nekim istim pozicijama je previše, drugih premalo. Npr. centarforova čak pet!!! Koji će mu racku? A krila, pravih, malo, ili nikako!!! To pripisujem teškim mahanama našeg selektora. I to, da je osim Muharemovića imao priliku pozvati još neke mlade i persp. igrače, ali i iskusne i provjerene. Jedan od njih je i Zolotić. Selektore, selektore, pratimo i ocjenjujemo svaki tvoj korak.… Read more »

Anonymous
06.09.2023. 09:48

Serektore, Džeku si pozvao, je l’ de, jer ima rezervisano mjesto u repki dok je živ? Kodru si pozvao, je l’ de, jer je taticin sin? Bilbiju si pozvao, je l’ de, zbog nac. ključa i zbog zakašnjele grižnje savjesti, jer je po kvalitetu davno nekad morao biti pozivan? Hamulića, je l’ de, zbog pritiska javnosti, navijača? A Prevljaka, je l’ de, zbog nekih tref-golova u repki. Ali što je mnogo, mnogo je! Barem dva centarfora si mogao odvaditi, a na njihovo mjesto pozvati krila: recimo Hotića i Bajića ili Hajradinovića! E, moj serektore, nemoj poslije kukati, kako si eto… Read more »

Guest
Reply to  Anonymous
06.09.2023. 12:48

Bajic tebi krilo? To mi je blizak rodjak, ali je sporiji od moje nene

Anonymous
Reply to  Guest
06.09.2023. 14:05

Odlično desno krilo!

Anonymous
06.09.2023. 10:14

I jos nesto selektore priznaj brate da neznas i pozivi mene da te uputim na pravi put

Os jos
Reply to  Anonymous
06.09.2023. 15:40

Pa prije nekoliko sedmica kukamo kako imamo samo odbrambene igrace, a sada kako fali. No sikiriki Hadzikadunic se vraca u formu kao kada je debitovao za repku. Za mene je on tada bio otkrovenje prije Anela.Mada u tandemu bi bili super.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM