VIDEO/ Pjanić debitovao i asistirao u azijskoj Ligi Šampiona

Sharjah FC se plasirao u finale kvalifikacija za grupnu fazu azijske Lige Šampiona

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Bih
15.08.2023. 20:18

Život se vrti oko para i svako ako je u mogucnosti da zaradi više i treba . Trebamo isto biti realni svi oni koji idu u aziju nije to više da hoće da se dokažu ili da mogu maksimu pruže u repki samo treba reci hvala vi ste u trecem planu
Memisevic Sunjic Pjanic Cimirot Sehic itd..

H.D.
15.08.2023. 22:09

Ne razumijem zašto toliko vremena ulažete oko ovakvih igrača koji sigurno nisu dio budućeg kadra reprezentacije. Pjanić je imao bogatu karijeru ali trenutno njegov pad se čini bezkrajan i zato nije više za reprezentacije. Jedino ako je dobar da uklapa nove igrače u reprezentaciju van terena onda razumijem ako ostane uz reprezentaciju.

Mire
15.08.2023. 22:42

Ne može ništa na silu. Kroz našu repku je u zadnje dvije godine prošlo oko 50 igrača i još se nije pojavio niko Pjanićevog kalibra. Lijepo je forsirati mlade i treba tako ali tek kad neko od mladih bude prva violina u svom klubu i nova zvijezda na evropskom nivou onda možemo reći ćao Pjana.

Anonymous
Reply to  Mire
16.08.2023. 08:16

Ma i Pjanić je pr'no u varićak! Lopina, nikad nije htio izgarati u najdražem dresu, u našoj repki! Uvijek kažem: foliran, zabušant i saboter!… Zato mi je uvijek bio antipatičan!!!

Edo
22.08.2023. 15:24

auuuu kakve emocije kod golova… vidi se da im puno znaci uspjeh…

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM