Utakmice 16. kola Premijer Lige BiH počinju minutom šutnje

Svi susreti XVI kola BH Telecom Premijer lige BiH koje je  na programu ovog vikenda, počet će minutom šutnje za žrtve nedavnih terorističkih napada u zemlji i inostranstvu, odlučio je Fudbalski savez BiH. Na ovaj način NS/FS BiH i klubovi našeg elitnog fudbalskog takmičenja žele odati počast svim nevino stradalim žrtvama terorističkih napada. U svjetlu […]

Povratak na članak
3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
ej raja
20.11.2015. 10:43

ej raja, jeste li culi.. hoce da ova postava gubitnika ucestvuje na ep kao 25 reprezentacija. zvala bi se europska reprezentacija, eto citajte po medijima iz svih zemalja…… bice to jaka reprezentacija…. OVO CU SAMO RECI; MEDIJI, TV, INTERNET, TELEFONI SU POSTALI LAŠCI..DA NEMA TOGA, NEBI BILO NI NEMIRA U SVIJETU.. LAZ, PREVARA, SMUTNJE SU NAROD UCINILE SLIJEPIM I GLUHIM…PREDZNACI SUDNJEG DANA I KONAČNOG OBRAČUNA SU BLIZU, SAMO ALLAH ZNA KADA CE NASTUPITI SUDNJI DAN, ALI ISTINA JE DA SE PREDZNACI OBISTINJUJU IZ DANA U DAN.SLUCAJ FRANCUSKA, SIRIJA….

ngzmhr
20.11.2015. 11:14

Zašto ne objavite komentar četnička govna

ngzmhr
20.11.2015. 11:21

I mile od laktaša je odmah reko da je teroristički akt al za mileta znamo ko je a ko ste vi?Pa radi li tamo ijedan Bošnjak kakve to gluposti pišete i podilazite četničkoj politici.Momak je bio narkos a s ubijenim je slućio vojsku motiva može biti hiljadu zašto terorizam?

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM