Musa: Odigrao sam loŔu utakmicu, ali pobjeda je najbitnija

Musa nakon pobjede nad Bugarskom

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
04.07.2022. 22:07

lazic najbolji ostali svi indijanci do panjevi da se ibretis

Derim
Reply to  Anonymous
04.07.2022. 22:23

Lazić najbolji, plus on je konstantant u formi godinama, bez obzira na nivo u smislu kvaliteta.. Možda nije nivo Muse ali je solidan igrač, iako je kao klinac obećavao daleko viÅ”e – kao klinjo kad je otiÅ”ao u Sloveniju bio je največi talenat. Nema veze, večeras je bio najbolji..

Belay@Boy
04.07.2022. 22:19

Musa: Odigrao sam loÅ”u utakmicu, ali pobjeda je najbitnija … jesi vala bas, al te je ona tica u zadnjoj sekudi spasila vjeanja o kos šŸ™‚ šŸ™‚ Na kraju se samo pojeda racuna, Bravo momci.

Derim
04.07.2022. 22:29

Na stranici gdje su pratili rezultat (skinuta) sam napisao “đe Musa? ne ide mu? pa je li u stanju da dobije tekmu za ekipu ili nije, u pm!?” i na kraju on je i dobi, iako je bio među onim koji su je mogli izgubiti. Ipak, igrači koji dobijaju tekme za svoje ekipe, poput pokojnog Dražena, ili sad onog “vanzemaljca iz Slovenije” su rijetke zvijerke !

Anonymous
04.07.2022. 23:35

Selektor je bio loÅ” igrač, davao 2 – 4 koÅ”a po utakmici. zato je loÅ” i selektor. Forsira Vrapca, svoju kopiju, koji koÅ” ne zna postići ni u snovima. takvom igraču nije mjesto u repki. Noćas je bio loÅ” i Sulejmanović i vukao se po terenu kao prebijena kučka. Bolji su bili Lazić, Halilović i Roberts. Musa je koÅ”arkaÅ”ki Pjenić i repka je bila puno kompaktnija, bolje igrala i postizala veće uspjehe bez njega. Trebao bi nam jedan teÅ”kaÅ” ala Kostov ili onaj Čeh Bali, kako li! Dobro bi doÅ”ao na tom mjestu i Nurkić, ako bi htio igrati za… Read more »

Povratak na članak

ZnaŔ koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiŔ to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM