Nedjelja je dan za nove izazove, puna prilika za zaradu. Kladionice Mozzart pripremile su tri kvote za neke od najzanimljivijih fudbalskih utakmica koje se danas igraju.

Arsenal je favorit u okršaju sa Watfordom, koji je u prošlom kolu pokazao remijem na Old Traffordu sa Manchester Unitedom da može biti neugodan i da se nije pomirio s ispadanjem iz lige. Ipak, Topnici su u boljem momentu, vezali su tri pobjede i na pragu su plasmana u Ligu prvaka.

WATFORD – ARSENAL (NEDJELJA, 15.00), DVOJKA 1.60

Stršljeni se bore za opstanak i već su pokazali koliko mogu biti neugodni. U Premijer ligi izabranici Roja Hodžsona su poslije 26 kola zabilježili pet pobjeda i četiri remija, što im je donijelo 19 bodova i pretposljednje mjesto na tabeli. Žuto-crni su u prošlom kolu na Old Trafordu remizirali sa Manchester Unitedom bez golova. Ove godine Arsenal igra dobro i čak se plasirao u polufinale engleskog Liga kupa, gdje nije mogao da se nosi sa Liverpoolom. U šampionatu, fudbaleri Mikela Artete su nakon 24 meča tekuće sezone zabilježili 14 pobjeda i tri remija, te sa 45 bodova zauzimaju šesto mjesto. Tobdžije su u posljednja dva kola pobijedile Brentford (2:1) i Wolverhampton (2:1).

FIORENTINA – VERONA (NEDJELJA, 15.00), KEC 2.15

Fiorentina je stacionirana na osmoj poziciji u Seriji A, ali odlaskom prvog strijelca Dušana Vlahovića u Juventus teško da će moći da se bori za evropske kupove. Međutim, za sada Violu dijeli pet bodova od šestog mjesta, a imaju i dva meča manje. Na svom terenu, Fiorentina se odlično snalazi sa osam pobjeda iz 12 duela. Nakon tri vezane pobjede, Fiorentina je u prethodnom kolu poražena od Sassuola (1:2), a izgubila je i od Juventusa (0:1) u produžetku Kupa Italije. Verona je deveta sa 40 bodova, dva manje od rivala. Tim izgleda odlično u napadu, jer su već uspjeli postići 53 gola. Međutim, 43 primljena gola je problem. Verona ima samo jedan poraz u posljednjih šest mečeva, a prošlog vikenda je pobijedila Veneziu (3:1).

ANDERLECHT – OSTENDE (NEDJELJA, 16.00), KEC 1.38

Anderlecht je preko Eupena uspio obezbijediti plasman u finale Kupa, a takođe su u dobroj formi u ligi i veliki su favorit danas protiv Ostendea. Anderlecht je kiksao samo jednom u posljednja četiri prvenstvena meča, kada je u posljednjem kolu u Leuvenu remizirao bez golova. U prethodna tri meča, međutim, Ljubičasti su postigli ukupno osam golova. Odigrali su dva sjajna meča protiv Eupena. U ligi su ih kod kuće pobijedili sa 4:1, u revanšu u Kupu 3:1. Anderleht je posle 29 kola četvrti, sa 52 boda (gol razlika 60:32). S druge strane, Ostende je trenutno 13. na tabeli sa 32 boda (gol razlika 28:52). U posljednjih deset mečeva osvojio je 12 poena.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)