Prvi putnici na utakmicu Irska – BiH u Dublinu 16. novembra dobili su vize za ulazak u ovu zemlju, javljaju iz Centrotoursa.

U agenciji Centrotours, zvaničnom partneru Fudbalskog saveza BiH, zbog velikog interesa putnika za revanš utakmicu protiv Irske organizovali su dodatni čarter let na relaciji Sarajevo – Dublin – Sarajevo koji je također gotovo rasprodan.

Navijači su se bojali komplikovane procedure dobivanja viza za Irsku, no strah je bio bespotreban. Viza je besplatna, a u Centrotoursu asistiraju svojim putnicima pri apliciranju u ambasadi Irske u Ljubljani.

– Agencija Centrotours je svim svojim putnicima omogućila pojednostavljenu proceduru apliciranja za vize. U ambasadi Irske u Ljubljani imamo izuzetno susretljive uposlenike, koji su uradili sve kako bi svi oni koji su aplicirali za vizu, istu i dobili. Prvi putnici su već dobili svoje vize u pasoše, a pozivamo sve zainteresovane da što prije dođu u Centrotours kako bi im asistirali, te pasoše poslali u Sloveniju na viziranje. – poručuje direktor Centrotoursa Muamer Lutvić.

 

centro

(Reprezentacija.ba)