VIDEO/ Podcast Opsajd: Bosanac koji radi u švedskom klubu ispričao je svoja iskustva

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu.

Švedski Opsajd. Često pričamo o manjku sistema i dugoročnosti u radu uprava naših premijerligaša, ali vrlo malo smo pričali o konkretnim rješenjima. Kako bi taj sistem trebao izgledati u praksi?

U ovoj epizodi smo zovnuli u goste nekoga ko radi u tom sistemu, u ekipi i ligi koja bi, rezultatski, trebala biti komparativna sa ligama na Balkanu.

Vedad Aganović, porijeklom iz Goražda, danas u Boråsu i u administativnom odjelu švedskog viceprvaka Elfsborga.

Sa Vedom o Elfsborgu, Veležu, ligama, transferima, načinima poslovanja i svemu drugom što bi moglo biti od koristi svakome ko nekad poželi da se počne ozbiljnije baviti radom u nekom klubu.

Opsajd, vanredni i izvanredni.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Game on
27.11.2021. 15:11

Koje gluposti.

Snjobo
27.11.2021. 18:37

Sikter papci!

za opsajd
27.11.2021. 20:35

Eh konačno otkrili smo kljucalu vodu. Za ove probleme što se ova 3rojka ispriča i čerka (Ismeta tuse) zna koja ima par godina.
Problemi ispričani rješenje nije…. nisam čuo ni jednog da će doći nazad u BiH i pomoći svojim znanjem kao što hvale Šveđane…..ipak Ismet (iča) ima iskustva kao trener

Nije vam trebala ova epizoda

Serge G
28.11.2021. 13:20

Klasicno mlacenje slame, tj. Palamudjenje