Kvalif. za SP 2023: Ženska BiH doživjela težak poraz u Danskoj

Danska sa 8:0 savladala BiH

Povratak na članak
5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Beg Čengić
21.10.2021. 20:18

Što bi rekla hanuma Hurem, teren nam nije bi odgovarajući!

Dobar, Loš, Zao
21.10.2021. 20:45

Ni Malti, ne bi ovoliko dali!

Mire
21.10.2021. 22:30

Podnesi ostavku grobarko, godinama nam ukopavaš cure! Tu nema ništa simpatično ni šaljivo jer je riječ o užasnom vođenju jedne jako potentne reprezentacije.

Derim
23.10.2021. 17:26

E, tako. Dok ne upropasti sve što je do sad urađeno u ženskom fudbal, ona se neče okanuti, niti će je neko otjerati ! Uradila si što je trebalo da se ženski fudbal nekako porodi, i sad razguli i prepusti nekom ko može odvesti ženski fudbal korak dalje od ovih blamaža protiv jakih repki. Prošle kvalifikacije su joj bile plafon, i to je to. Sad treba neko da pogura drugu fazu afirmacije ženskog fudbala, i da se njoj dadne zahvalnica i plaketa grada, i da odhebe više i ona i njen biznis kupo-prodaje igračica. Shebala je i SFK. Zamor materijala… Read more »

Derim
Reply to  Derim
23.10.2021. 17:36

Gledam, Dijana Haračić branila tekmu u najjačoj ženskoj ligi na svijetu, u klubu koji je stabilan za play-off, i dobila cura najvišu ocjenu za tekmu – za to vrijeme ona naša standardna golmanica, debela Hasanbegović, primila 8 komada. Dijana je igrala neke tekme za repku nedavno, uglavnom prijateljske ! Pa kakvo je to selektiranje, gdje je tu logika – to je kao da ne zoveš Šehića i Vasilja, a imaš samo nekog golmana iz naše lige i njega forsiraš,

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM