Selektor reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović govorio je na večerašnjoj press konferenciji nakon remija Zmajeva i Crne Gore (0:0) na Grbavici.

Radulović je zadovoljan igrom svojih izabranika i ističe da su imali mnogo problema uoči duela.

“Mogu biti zadovoljan prikazanom igrom svojih igrača. Pogotovo zbog toga što nisam mogao da računam na 14 igrača sa prošlog okupljanja. Imali smo mnogo problema, ali vidjeli smo danas ono što smo htjeli. Imali smo tri debitanta, povratnika Vešovića i odigrali smo korektnu utakmicu. Mislim da smo u prvom poluvremenu bili bliži vodstvu, dok smo kasnije malo pali u igri. Hvala domaćinu na korektnom dočeku i korektnoj igri te želim mnogo sreće za obje selekcije u nastavku kvalifikacija”, rekao je selektor Radulović i dodao:

“Mi napredujemo iz utakmice u utakmicu. Promijenili smo sistem igre, ali nedostaje nam iskustva. Dobro je što su minutažu dobili igrači koji su imali manje šanse za igru i na taj način dobijaju na samopouzdanju. Imali smo šanse, a Šehić je bio junak utakmice. Znali smo o kakvom se golmanu radi i to potvrđuje iz meča u meč. Iskreno, veoma cijenim selekciju BiH. Mislim da je trenutno smjena generacije u BiH. Nazad su mladi igrači i potrebno je da se bezbolno izvrši smjena generacija, odnosno da rezultat isprati ovu smjenu generacije. Onda ćete dobiti reprezentaciju za dva ili tri ciklusa. To radi i Bosna i Hercegovina i Crna Gora u ovom trenutku. Smatram da je BiH na pravom putu.”

(Reprezentacija.ba)