FK Olimpik: FS BiH troši državni novac kako bi krojio ligu

Olimpik se oglasio nakon izbacivanja iz Premijer lige BiH

Povratak na članak
4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
25.05.2021. 22:56

Aferim

Anonymous
25.05.2021. 23:10

FK “Olimpik” je 100% u pravu! Žao mi je tog kluba. A banda u FS BiH i dalje ostaje da se poigrava sudbinama tolikih ljudi i klubova! Može li im iko stati ukraj?! Ali, kako, kad je u ovoj državi sve korumpirano, sve lopovluk i goli javašluk?! U FS BiH mogu komotno raditi sve što požele! U BiH nema nijedne ustanove koja bi ih istražila i natjerala da poštuju zakone i pravila! Mašijaši, kako se ne plaše UEFE i FIFE? Ma, ne boje se oni više ni Boga, toliko su se osilili. Naučili od političara, s kojima su u bratskim… Read more »

Marija Josip
17.06.2021. 04:06

Moj bivši i ja prekinuli smo prije 1 godinu i 2 mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomio srce. Pokušao sam ga nazvati i obje linije su prekinute. Pokušao sam ga dobiti na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja, a oni su mi rekli da njihov sin kaže da me ne voli i ne želi me vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela.… Read more »

Marija Josip
17.06.2021. 04:07

Moje ime je Marija Josip. Ja sam iz hrvatske, želim brzo reći svijetu da na internetu postoji prava čarolija koja je jaka i stvarna. Zove se dr. Alaba. Nedavno mi je pomogao da spojim vezu sa suprugom koji me napustio. Kad sam bila trudna, kontaktirala sam dr. Alabu. Bacio je ljubavnu čaroliju za mene i mog supruga, koji je rekao da više nije u rodu sa mnom, nazvao me i počeo moliti da se vratim. Sad se vratio s toliko ljubavi i brige. Danas sam sretan što mogu izvijestiti da ovaj igrač može vratiti povratnu vezu. Jer sada sam zadovoljna… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM