Meridianbet Online Casino vas vodi u susret carici kineskog carstva, uz pomoć Golden Beauty slot igre! Krenite u impresivnu turneju na Daleki Istok sakupljajući posude sa zlatom, rubinske broševe, nježno cvijeće. Uživajte u ljepoti “Zlatne Ljepotice” i osvojite vrijedne bonuse!

O čemu se tačno radi? Golden Beauty je video slot sa četiri rila i 75 isplatnih linija. Simbol “Wild” je jocker simbol i zamjenjuje sve simbole osim bonus simbola. Simbol “Bonus” pokreće bonus funkciju. Ako se pitate šta je “progresivna funkcija”, dovoljno je reći da se igra u seriji od deset igara i može se kupiti na bilo kom nivou klađenja.

Takođe, imate brojač okretaja u desnom uglu. Posebni “Lotus” simboli slijetaće na rilove tokom deset okretaja i fiksiraće se. Kada ciklus okreta dostigne deset, zaključani simboli će se pretvoriti u jocker-e i dati dobitke.

Bonus u vidu slobodnih spinova će se aktivirati kada tri ili više Bonus simbola sleti na rilove.Tada dobijate mogućnost odabira tri različite opcije pokretanja. Aktivacijom funkcije sa tri simbola birate između pet okretaja i deset jocker-a, deset spinova sa sedam jocker-a, 15 spinova sa pet jocker-a. Sa četiri aktivacije imate odabir: deset spinova ili deset jocker-a, 20 spinova ili sedam jocker-a, 30 spinova ili pet jocker-a.

Sa pet Bonus simbola birate između 15 spinova i deset jocker-a, 30 spinova i sedam jocker-a, 45 spinova sa pet jocker-a.

Ponuda je i više nego dobra, nema razloga da propustite sjajnu priliku! Golden Beaty u Meridianbetu – uzbudljiva ljepota igranja igrica.

(Sponzorisani tekst)