Prema pisanju hrvatskih medija Izet Hajrović je danas bio zadržan u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu.

Izetova supruga Leyla boravila je na modnoj reviji u Italiji, gdje je trenutno veliki broj zaraženih od korona virusa, a jučer se vratila u Zagreb.

Dinamo je povodom tih informacija izdao i saopštenje za javnost koje vam prenosimo u cijelosti:

“Nastavno na upite od strane medija, u nastavku donosimo priopćenje kluba.

Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom.

Pravovremeno ćemo obavijestiti javnost o daljnjim događanjima”, stoji u saopštenju NK Dinamo Zagreb.

Oglasila se i Leyla Hajrović i zahvalila se svima koji su zabrinuti za njeno zdravlje.

“Hvala svojima koji su zabrinuti za moje zdravlje! Bila sam tokom vikenda jednu noć u Milanu i po povratku u Zagreb sam samoinicijativno otišla u kliniku Fran Mihaljević kako bi se podvrgla testiranju, s obzirom da je u tom dijelu Italije sve više slučajeva zaraženih korona virusom. Ovim putem vas obavještavam kako je sve super, da se odlično osjećam i da nemam nikakvih simptoma koji bi me podvrgnuli daljnjem liječenju ili kućnoj karanteni. Bit ću pod kontrolom epidemiologa kojem sam se javila”, poručila je supruga Izeta Hajrovića.

Podsjetimo, većina utakmica u Italiji su proteklog vikenda odgošene zbog korona virusa, a u Hrvatskoj se danas pojavio prvi slučaj spomenutog virusa.

(Reprezentacija.ba)