Za Nijemce Felix Sturm ne postoji, kažu da je u pritvoru Ćatić

Ćatić od aprila tekuće godine u pritvoru

Povratak na članak
5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Samir
26.10.2019. 11:41

Svabama nije bio omiljen od onog trenutka kada je u ring poceo unositi zastavu Bosne i Hercegovine.Od tada sve se promijenilo.Drvlje i kamenje na naseg Adnana.Smradovi jedni.

Fatih santasa Derim
Reply to  Samir
26.10.2019. 16:14

Ne prdi i ti k'o ovaj papak “ispod” – čovjeku je Njemačka dala sve, i više od toga, a on im je vratio tako što je krao porez i na kraju mu dokazali da je uzimao milione prodajući TV prava za borbe u kojim je bio dopingovan – ima li išta gore u uređenoj i demokrtskoj državi ? To što papak “ispod” stavlja pod navodnike “demokratska Evropa” samo govori o nama kao zatucanom papanluku koji cijeni samo bezakonje, nepotizam, neznanje, intrigu, pljačku i “ko je jamio-jamio” životniu filozofiju ! A svaki bosanac+hercegovac ma koje vjeroispovjesti ili etničkog identiteta bio, a… Read more »

Bosnjo koji je vidio...
26.10.2019. 13:51

Bosnjaci-BUJRUM u “demokratsku Evropu”!:)Eh, ovako vam je “vani”-dok si mlad i mozes da rintas i radis SVE sto oni zazele(naravno,vecinom poslove koji su ispodnizenja evropljanima), dotada si im “dobar”..cim predjes 50-60, odmah im ne valjas,nisi nizasta.A MNOGI ce zakukati kad bude vakat dati penziju.Tek tada ce Bosnjo skontat neke stvari ali bice kasno.A Bosnjo NE ZELI uplacivati penziono u BiH, kazu “skupo”, a uplacuje 3 puta vise vani.Mene licno ovo nimalo ne iznenadjuje.Ne begenisu nas svakako.Nismo im dragi jer smo ,Boze moj, druge vjere.TOLIKO o “demoktaskom zapadu”.Ni Zlatan Ibrahimovic NIKADA nije bio”Sved” dok ne postade jedan od najboljih. Do tada… Read more »

Fatih santasa Derim
Reply to  Bosnjo koji je vidio...
26.10.2019. 16:02

Ne prdi šovensku paranoju, i najgoru, patetićnu, papansku priču u stilu “svi nas mrze”/”niko nas ne voli” jer smo “druge vjere”, dismr do pekare na Kovačima !

Anonymous
26.10.2019. 17:41

Ebem ti admine mamu sto mi brises komentare crko dabogda kad svi seru i prde imam i ja pravo i to mi niko ne smije i nemoze zabranit al vidim ovde je sve na ovom portalu vaznije od covjekove iskrene rijeci

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM