Zoran Kvržić: Pokušat ćemo preko Lige nacija izboriti EURO

BiH sa 1:2 izgubila u Atini od Grčke

Povratak na članak
5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Ko pita otpala mu kita
15.10.2019. 23:49

E moj kvrzicu prvo za koga cemo mi navijat ljotos ima bosanca koji ce navijat za tursku ima oni koji ce navijat za kosovo ima oni koji ce navijat za hrvatsku opet ima oni koji ce mozda navijat za srbiju moram se odluciti za vatrene kao sigurno i ti pusti te suplje price sa barazom i kupi plasma tv i za mene jedan kockasti dres jer navijat cu za nase komsije

H.D.
15.10.2019. 23:52

Kad si to rekao Zorane, i to kako si to naglasio, bilo mi je potvrđeno da ste izgleda kolektivno završili kvalifikacije odmah nakon što se završila utakmica Fin – Arm jer jednostavno niste više vjerovali u kvalifikacije, a niste ni na tereni izašli. (Face vam ne lažu)
I zašto igraju iscrpljeni igrači, ako vam je samo to razlog za lošu igru? Finsku ste bukvalno poderali a pitajte se zašto niste to mogli ponoviti u Grčkoj. Niste vi sad ni za baraža, kad nemožete dvije utakmice konstantno dobro odigrati.

Akrap Boziji
16.10.2019. 00:19

Smatram da je ovo vrlo zahvalan igrac ali da je potrosen u utakmici prije i da je vjerovatno igrao rovit! Zato sa hajrovicem nije bilo komunikacije i protoka lopte.Ovakve igrace rotirati u bitnim utakmicama.

AloBa
16.10.2019. 03:56

Sto ce te u barazu jer ce da vas smazu
Ova ekipa ne zasluzuje da se nade na evropskom. Kvalitet je nivoa Lihtenstajna nazalost. Vi ste uradili sto ste mogli. Jednostavno nema tu kvaliteta

Anonymous
16.10.2019. 18:51

Volim bosnu dao bi zivot svoj za nju jer sam rodjen zivim i umrijet cu u njoj koliko god sad gorko zvucala moja izjava al dragi kvrzicu neces ni ti a ni ostali vidit eura hocete al samo preko malih ekrana sa nama zajedno navijacima. Nikad mi nismo prosli taj baraz niti cemo ikad a pogotovo sa vakom igrom kao sto vi igrate moze se desit da prvu dobijemo kuci al dvije sastavit u istom intezitetu zelji volji nemoj sebe a tako ni nas varat i pricat bajke jer sto ste dosad pokazali u cijelim kvalifikacijama pametnom dosta.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM