Grahovcu 90 minuta igre u novoj pobjedi Rapida

Nakon što su u trećem pretkolu Lige prvaka napravili veliko iznenađenje i izbacili momčad Ajaxa, fudbaleri bečkog Rapida nastavili su sa sjajnim igrama u austrijskom prvenstvu i došli do nove pobjede. Rapid je u meču trećeg kola austrijskog šampionata na svom terenu savladao Wolfsberger rezultatom 2:1. Gosti su prvi došli do vodstva preko Wernitzniga u […]

Povratak na članak
12 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
miske
10.08.2015. 00:22

Ovaj mali je puno bolji od hadzica…zovi ga mesa umjesto hadzica placenog od seada susica

Za misketa
10.08.2015. 03:53

Mislim da hadzic nebi dzabe bio pozvan u atstrijsku ekipu. Pored toga je odlicnu utakmicu odigrao protiv belgije na poziciji lijevog beka umjesto kolasinca, jer je hadzic defansivni allrounder. Ja bi susica izbacio, jer ocigledno je propo. U hajduku sjedi na klupi a isao na svijetsko prvenstvo umjesto zukanovica, sramota. Safet susic je tako samo htio da ga progura u neki tim van balkana sto do sada nije uspijelo. Znam kako su pricali o inter milanu i slicnim klubovima da je samo pitanje vremena kad ce tino susic preci u klub iz lige petice, eto mu petice, sada u hajduku… Read more »

Hamza
10.08.2015. 04:49

Mislim da je Grahovac bolji od susica I od hadzica. Upravu si za susica al I ja bi prije susica Zamjenio nego hadzica. Hadzic treba vjezbati sa kolasincem bacaju ga ko neko Malo djete……

Una-Sana
10.08.2015. 09:23

Mesa dosao je trenutak da napravis “rez”u drzavnom timu!Sam si rekao na pocetku,ko ne igra u timu nece ni u reprezentaciji.Tin Susic,Vrsajevic,Hadzic,i dr.Susicevi puleni trebali bi da se odstrane iz reprezentacije,a vec za utakmicu protiv Belgije pozvati Grahovca,Burica,Hodzica iz Dinama.Svakako treba vidjeti sta je sa Arslanagicem,Lazivem!Mesa,iskljuci emocije,i ako si prijatelj sa Safetom ne dozvoli da ti uskoro zbog Tina i Co.zvizde!Oprostit cemo ti event.ne odlazak na Euro,ali debila Safeta Susica nikad!!!!

Halo
Reply to  Una-Sana
10.08.2015. 14:17

Hahahahahahaaha

VAHA
10.08.2015. 10:01

hadzic je odigrao vrhunski protiv velsa i belgije u dvije najteze utakmice.sta pricas ti gore gluposti???

imenovan
Reply to  VAHA
10.08.2015. 15:27

Zaista je dobro odigrao te dvije tekme, vjerovatno je i samoga sebe iznenadio, mozda mu mjesto stopera vise odgovara ili sta vec…kako god, ne djeluje mi kao igrac od kojeg cemo imati koristi u buducnosti…niti koji ce nesto minuta odigrati, tako da je mozda bolje otvoriti mjesto potencijalnim reprezentativcima, npr.Grahovac, s obzirom da igraju istu poziciju…
Umjesto Tina Vrancica, umjesto Avdije mozda Memiju ili nekog drugog

HKG
10.08.2015. 11:39

Treba zvati Grahovca. Bio je kapiten u21 i trenutno dobro igra, ali ne treba nikog odpisivati samo zto sto ima jednu losu sezonu ili polusezonu.

da
10.08.2015. 15:32

Ljudi su neposteni prema Hadzicu.Culi jadnici da neko na internetu pise da ga je Susic progurao i onda oni baljezgaju o tome a jedne utakmice pogledali nisu.Odlicno odigrao svaku minutu u repki,standardan u ekipi,2 zadnje utakmice ne igra jer dogovara transfer, i on je zadnji kojeg treba potjerati.Sto ne pisete da izbacite Medunjanina ? On ne igra u klubu ,dje god ode odma izgubi mjesto u ekipi i zadrzi se godinu max u klubu.Prvog Susica i Avdiju nogirati i eto mjesta za 2 nova. Grahovac je tek posljednjih par tekmi se izborio za mjesto startera,nema zurbe s njim.

erko
10.08.2015. 15:56

Slažem se da treba napraviti mijesto za ovog momka, ali ne preko Hadžića, što je Hadžić do sada odigrao za repku bilo je savim dobro, plus što je poluvalentan, može da odigra od stopera, beka do zadnjeg veznog.

1234
10.08.2015. 18:44

Hadzic mi smrdi na Safeta Susica,i Germaniu!Ma ljigavca Safetovog treba protjerati!Samo kad se sjetim kako je papketa mufljuza branio,povraca mi se na obojicu!

da
Reply to  1234
10.08.2015. 22:28

svi su igraci branili susica sto je logicno jer inace da su srali bili bi otpisani kao zuka, jesul svi njegovi i burazovi mu puleni ?

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM