NFSBiH zabrinut zbog mogućih sankcija, podrška Ognjenu Vranješu

Izvršni odbor NS/FS BiH, na današnjoj sjednici, pored ostalih pitanja, razmatrao je i problematiku koja se odnosi na disciplinski postupak koji je UEFA pokrenula protiv NS/FS BiH povodom događaja na kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo 2016. godine BiH- Izrael, koja je odigrana u Zenici, 12. 06. 2015. godine, prenosi Fudbalski savez BiH. S tim u […]

Povratak na članak
13 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
bhf255
16.06.2015. 20:25

ognjen odigro najbolju tekmu za zmajeve odkad igra , a izrael i njihove izjave muslimanska publika i to a dobro svi znamo sta rade palestini i sad se ko trebamo praviti fini svaka cast svakom al ko me ne postuje ne postujem ga oni su se prvi podjelili mi muslimani a za nas tim igraju sve 3 vjere, a oni ko su oni…

Asmir
16.06.2015. 21:59

Navjerovatno. Trebao imati Ratko Mladic i Radovan Karadzic na ruci mozda tada bi uradio nesto.

Asmirreeee
16.06.2015. 22:22

Odjebi debilcino retardirana. Citam tvoje komentare i vidim da ti je cillj samo siriti mrznju i netrepeljivost.
Drugo, cisto sumnjam da si bosanac. Ti si obican provokator.

Asmir
Reply to  Asmirreeee
17.06.2015. 20:09

Prvo napisi tvoj pravi ime i drugo ko ti je dao pravo da me vrijedjas na ovakav nacin Pede*u !?

Elmir
16.06.2015. 23:17

Uefa i savez neka se pozabavi ovim slucajem….kad je Bosna gostovala u Izraelu njihovii mediji su govorili svasta ruzno za nas narod o navijace koji su tamo bili.I zvizdali su himni.Mediji govorili da su Bosnjaci i Palestinic ista govna i treba pobit.I podrzavali Ratka Mladica ..hej ljudi i to javno. Ovdje se vidi kakvi su Zidovi.Pojedis jih i to jim nepase i onda te gone sve dok se jim ne izvines itd.Tako rade i ubijaju palestincce. Hitler je bio do nekle u pravu..vidi sta sad oni rade nistà nisu bolji.

santasa
17.06.2015. 06:13

svi se sjete nabaciti po neku škrtu kritiku za ovo ponašanje tek kad dođu prijave iz UEFA, a da nisu stigle niko ne bi ni riječ napisao

https://bhreprezentacija.wordpress.com/2015/06/15/licemjerje-bh-medija-sramota/

Sead
17.06.2015. 09:09

Ne mogu opisati kolika mi je zelja da ostvarimo i taj plasman na EURO 2016. Smatram sebe postenim covjekom, koji postuje sviju, pa i one koje ne volim. Cesto znam presutati takvima, et, iz nekog mog postovanja. ALI!! Da se prodam Izraelu radi tog zeljnog plasmana? Da u svojoj domovini hodam spustane glave radi Izraela? Da u svojoj domovini nemam pravo protesta protiv onog sto Izrael radi, opet radi tog Izraela? Da kao navijac svoje domovine sebi moram dozvoliti da me Izraelski igrac u mojoj domovini naziva neprijateljksim navijacem? Hallooo? Jeli NFSBiH uputio protest Izraelu zbog tog igraca? Jeli se… Read more »

Delija
17.06.2015. 13:39

Aferim Seade !!!!!

Zilet
17.06.2015. 22:24

Ulizujete se Palestincima na fudbalskom mecu. Sta mi imamo zajednickog sa palestincima. Zasto ne protestujete protiv ISIL-a. Kakvi ste samo licemjeri. Narodnim jezikom receno baliluk. Kao i ovaj portal, koji se bavi vise politikom nego sportom. Brisu se komentari koji nemaju certifikat SDA. Briga vas za interese sopstvene drzave i reprezentacije. Zasto ne protestujete kad Erdogan i Turci dolaze. Da li vam je poznato da je Kurdima Turska isto sto je Izrael Palestini.Povrh svega su jos bili okupator u Bosni 400 godina. Da li ste culi za sjece begova. Da li ste culi za kapetana Gradascevica, Zmaj se u grobu… Read more »

Beep
Reply to  Zilet
13.07.2015. 23:13

lagano se najedes govana

Selecao
17.06.2015. 22:36

Lako je budalu isprovocirat.Glupi bosanac zagrizo na mamac.
Oni su na to i racunali, bit ce dobro ako nam ne oduzmu bodove.
Umjesto da smo ostali na nivou pa ih lijepo ugostili bolje nego oni nas i podigli ugled nase drzave i ostali moralno superiorni kao sto su gradjani Sarajva bili u periodu 92-95. na zalost vise nisu.

Da je bilo izraelskih navijaca na stadionu, nema sumnje da bi ih zadesilo isto sto i nase navijace na Marakani.

Zlostavljani je postao zlostavljac. Psihologija je cudo.

Mirnes K.
23.06.2015. 00:11

Postovanje za N/FS BIH i Ba Portal MENI SE SVEJEDNO ALI OVAJ COVJEK JE ZAISTA UPRAVO NA SVOM KOMENTARU,MOGLI BI RAZMOTRITI OVAJ SLUCAJ STO SE DESIO U ISRAELU KAD SMO MI BILI TAMO KOD NJIH I PREDLOZITI UEFi DA NE POKRECE NIKAKAV DISCIPLINSKI POSTUPAK,IMATE PODRSKU NAS NAVIJACA ONIH ISTI KOJI SU NAVIJALI ZA BH REPREZENTACIJU U HAIFI I PRETRPJELI MNOGE UVREDE OD STRANE NAVIJACA ISRAELA,TAJ SLUCAJ U ZENICI NIJE TESKO OPRAVDATI JER UEFA NIJE POKRENULA NIKAKAV DISCIIPLINSKI POSTUPAK PROTIV ISRAELA,PA ZASTO BII TO URADILI PROTIV BIH SELEKCIJE AKO CEMO REALNO GLEDATI. TOLIKO OD MENE HVALA I POSTOVANJE Mirnes K. NY… Read more »

Grozni
06.09.2015. 13:48

Tito Partija Omladina Akcija

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM