VIDEO/ Na peharu Europa lige zastava BiH sa ljiljanima

Pred početak žrijeba

Povratak na članak
9 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
17.12.2018. 18:26

Bravo! Tako i treba. Zivjela BiH. Zivjeli zlatni Ljiljani sve do sudnjega dana.

Ljuta_Krajina
17.12.2018. 18:48

Jedina nasa prava zastava. Zastava svih Bosanaca i Hercegovaca

Akrap Boziji
Reply to  Ljuta_Krajina
17.12.2018. 19:21

Jedina prava zastava je tkz ikaruša koja je nametnuta od visokog predstavnika inace je nebi nikad ni imali, kao i himnu.Fala Bogu ja sam svoj ljiljan odbio jel su dijeljeni ko bestilj , naravno sad mnogi logisticari uzivaju blagodati i dobra primanja dok hudi borci koji su bili na prvim linijama gladuju, i hapse ih za kolica drva sa kojom hoce da ugriju porodice, sjekuci ih u minskim poljima rizikujuci opet svoj zivot, Zivjela Jugoslavija, Zivio Drug Tito! ! Zivjeli svi oni posteni koji bjeze dolje iz bosne, trazeci bolji zivot, bjezite omladino iz tog pakla.I ti ljuta karno javi… Read more »

Ljuta_Krajina
Reply to  Akrap Boziji
17.12.2018. 20:29

Neka hvala. Meni je dobro. Da nije otisao bi davno. Imam u bosni super zivot, a i pomalo se ode vani zaradit kao sad u svicu. Onaj ko ima bolje neka ide tako i treba, trbuhom za kruhom. A i otac mi je ostavio masAllah. A to sto se tice Jugoslavije: pa svi znamo da nista umjetno sto je stvoreno ne moze kroz historiju da opstane.

Marshall
Reply to  Ljuta_Krajina
18.12.2018. 01:53

Vas dvojica ste izgleda bas u ozbiljnoj vezi. Svi posjetioci zeljno cekaju hepi end i da napokon ljuta krajina zaprosi akrapa te da dugo zive do kraja zivota kao i u svakoj bajci..

Akrap Boziji
Reply to  Marshall
18.12.2018. 13:02

Mi samo diskutujemo , nekad i zesce, ja znam njegov kraj, sve bi dali za tops i gujsce:))

Akrap Boziji
Reply to  Ljuta_Krajina
18.12.2018. 13:00

Kako imas dobar tivot, kad kazesda tivis kad ti neko posalje vitre i pomoc, bio si kaze par puta u emisiji ,, ispuni mi zelju,,i trazio barem kravu.Zivis od onog sto ti je caca ostavio malo brvnare, jel si nesposoban da ista sam napravis.Ides raditi na tri mjeseca ko patenik najgori , kaki je to zivot.Sobzirom na danasnju himnu bez teksta, muziku iz crtanog,zastavu ikarusu, veliko je pitanje ko je tu umjetan.

Marshall
18.12.2018. 01:57

Nista dok ja nevratim onu Socijalistička Republike Bosne i Hercegovine. Zeleni vijenac sa dimnjakom planinama i zitom te jos povrh toga crvena petokraka ????

Akrap Boziji
Reply to  Marshall
18.12.2018. 13:05

To se nazalost nece nikad vratiti, narod dolje u bosni ode i otici ce sav.Ljudima ne vole pricu o socijalizmu, a tada su bile fabrike, pune mahale, granapi i pijace, bilo sloge i meraka.Sad kad dodjem dolje vidim samo sivilo i umorna lica, sa velikim izlijevom agresivnosti.Cak su i utakmice domace bez zara i poleta.Umire jedna zemlja, to je vec ocigledno.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM