VIDEO FOTO \\ Zmajevi trenirali na prelijepom Vrelu Bosne

Naši reprezentativci obavili su drugi trening u sklopu priprema za kvalifikacioni meč protiv Izraela. Mehmed Baždarević odlučio je da Zmajevi jutros treniraju na prelijepom Vrelu Bosne koje se nalazi nekoliko minuta vožnje od hotela naše reprezentacije. Mešini izabranici su u tenama za trčanje, uz pratnju zaštitara, obavili lakši trening fokusiran na vježbe razgibavanja i balansa. Čeka […]

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Naši reprezentativci obavili su drugi trening u sklopu priprema za kvalifikacioni meč protiv Izraela.

Mehmed Baždarević odlučio je da Zmajevi jutros treniraju na prelijepom Vrelu Bosne koje se nalazi nekoliko minuta vožnje od hotela naše reprezentacije.

Mešini izabranici su u tenama za trčanje, uz pratnju zaštitara, obavili lakši trening fokusiran na vježbe razgibavanja i balansa.

Čeka se još dolazak Semira Štilića, Ibrahima Šehića i Stojana Vranješa, dok selektor neće računati na povrijeđene Ervina Zukanovića i Gojka Cimirota.

Naša reprezentacija će na stadionu Grbavica u 17,30 sati obaviti trening otvoren za medije.

Zmajevi će u Sarajevu trenirati još sutra, nakon čega imaju slobodan vikend, a u ponedjeljak se sele u Zenicu gdje će obaviti završni dio priprema za 12. juni i meč protiv Izraela.

(Reprezentacija.ba)