ADMIR ADŽEM: Maksimalno ozbiljno ćemo ući u pripremu utakmice s Metallegheom

Trener Željezničara relativno zadovoljan žrijebom šesnaestine finala Trener Željezničara Admir Adžem relativno je zadovoljan rezultatom žrijeba šesnaestine finala Kupa BiH u kojem će njegova ekipa odmjeriti snage s federalnim prvoligašem Metallegheom iz Jajca. Adžem ističe je njegova ekipa mogla proći bolje u žrijebu, ali i gore te da će maksimalno ozbiljno ući u pripremu tog […]


ADMIR ADŽEM: Maksimalno ozbiljno ćemo ući u pripremu utakmice s Metallegheom
Foto: Fkzeljeznicar.ba

Trener Željezničara relativno zadovoljan žrijebom šesnaestine finala

Trener Željezničara Admir Adžem relativno je zadovoljan rezultatom žrijeba šesnaestine finala Kupa BiH u kojem će njegova ekipa odmjeriti snage s federalnim prvoligašem Metallegheom iz Jajca.

Adžem ističe je njegova ekipa mogla proći bolje u žrijebu, ali i gore te da će maksimalno ozbiljno ući u pripremu tog meča, javlja Fena.

“Maksimalno ozbiljno ćemo ući u pripremu utakmice protiv Metalleghea. To je ekipa koja nije krenula najbolje, ali kada se malo površno zagrebe vidi se da su dvije utakmice kući igrali protiv ozbiljnih protivnika, protiv Zvijezde i Olimpika i da su na obje utakmice odigrali 0:0. To nam puno govori i daje nam doznanja da moramo ozbiljno ući u utakmicu kako bismo prošli tu prepreku. Učinit ćemo sve da se poslije Krupe što bolje pripremimo za tu utakmicu”, kazao je Adžem.

Susret je na rasporedu 20. septembra u Jajcu od 16 sati.

U ovom i narednom kolu Kupa BiH igra se samo jedna utakmica.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Navijac
12.09.2017. 17:23

Nemoras se bolan pripremati, vi ste iz Mezropole i nemoze vam se desiti da zjanite. (Ono protiv Mladosti je bila slucajnost, veliki sarajlijo iz istocne Bosne)