Zašto ste pristali da radite u reprezentaciji u kojoj vam političke stranke koje kontrolišu Fudbalski savez BiH za pomoćnike odaberu apsolutne laike, anonimuse ili prve rođake političara?

Zašto ste protiv Kipra iz igre izveli Gojka Cimirota? Ako se umorio zbog toga što je trčao za tri igrača, zašto ste prvo zamijenili Milićevića za Višću?

Zašto kada već imate modernu trenersku edukaciju ne igrate sa tri igrača u sredini jer iz utakmice u utakmicu izgledamo kao razbijena vojska zbog lošeg i nepokretnog veznog reda?

Zašto vam protiv Kipra kralj šesnaesterca Vedad Ibišević igra veznog igrača 40 metara od gola, te time štetite direktno i njemu i reprezentaciji i praktično imamo igrača manje na terenu?

Zašto ništa niste naučili o sebi i svojim igračima iz poraza protiv Irske u Dublinu?

Zašto više vjerujete privoljenom i često povrijeđenom Danijelu Milićeviću (31), nego supertalentovanom nabrijanom bosanskom patrioti Deniju Miloševiću (22)?

Zašto priliku u prvoj postavi ima Ognjen Vranješ koji već nekoliko utakmica pravi kardinalne greške u dodavanjima i postavljanju pa tako i danas, a na klupi sjede Jozo Šimunović i Dario Đumić?

Zašto se u reprezentaciju ni ne pomišlja zvati Samira Memiševića?

Zašto se u reprezentaciju zove privoljeni Danijel Pavlović, a ne neko od najboljih lijevih bekova Premijer lige BiH koji su iste kvalitete kao i Pavlović, a koji bi poginuli za reprezentaciju BiH i selektora?

Zašto nemate hrabrosti dati priliku mlađim igračima koji to zaslužuju?

Zašto nemate hrabrosti igrati ofanzivnije i kreativnije protiv ekipa od kojih smo tehnički duplo bolji?

Zašto se igračima koji su na spisku tolerišu greške na klupskim utakmicama, a onima koji su potencijalni reprezentativci te iste greške navode kao razlog nepozivanja?

(Reprezentacija.ba)