Rođeni u transu nakon pobjede

U subotu je na Stadionu Rođeni odigrana utakmica izmešu FK Velež i FK Sloga Simin Han, u okviru 23. kola Prve lige Federacije BiH. Rođeni su upisali novu pobjedu rezultatom 3:0.

Nakon utakmice fudbaleri Veleža fantastično su proslavili pobjedu – prvu na svom stadionu koji od aprila 2017. godine nosi ime “Stadion Rođeni”.

Vratimo se na početak. Već u drugoj minuti vidjeli smo prvi pogodak na ovom meču. Brandao je matirao gostujućeg golmana Hamzabegovića, te donio veliko slavlje svojim navijačima.

Velež je poveo 2:0 u 69. minuti. Srušen je Ovčina, a siguran izvođač najstrožije kazne bio je Denis Zvonić. Već tada je bilo jasno da će Mostarci upisati tri veoma važna boda.

Na 3:0 povisio je 76. minuti Brandao na asistenciju Mujezinovića. Do kraja se mreže nisu tresle i Velež je upisao važnu pobjedu u borbi za opstanak u ligi.

FK Velež – FK Sloga Simin Han 3:0 (2:0)

FK Velež: Abdihodžić, Petrović, Zvonić, Memić, Mujezinović, Ćosić, Tatar, Carvalho, Brandao, Mahinić, Krcić.

FK Sloga Simin Han: Hamzabegović, Šinik, Jazvin, Moranjkić, Isanović, Vejzović, Ibrahimović, Musić, Pantić, Omerović, Ahmetović.


Velež – Sloga 3:0 [Golovi] (22.4.2017) by clipsbh

(Reprezentacija.ba)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.