Perić zadovoljan testiranjem igrača

Na današnjem okupljanju igrača iz Premijer lige BiH prisustvovao je i Dragan Perić, pomoćnik selektora “A” reprezentacije Mehmeda Baždarevića.

Perić je nakon završenog testiranja igrača bio veoma zadovoljan viđenim, te smatra kako ima igrača koji mogu konkurisati za “A” reprezentaciju BiH.

Današnje okupljanje je sigurno pomak u odnosu na raniji period, te je ovo vid naše volje i težnje da u našoj Premijer ligi nađemo ove mlade momke. Posebno zadovoljstvo mi predstavlja što je većina današnjih igrača igrala za mladu reprezentaciju za vrijeme kada sam ja bio trener te selekcije”, istako je Mešin pomoćnik i dodao:

“Sigurno je da ima potencijala za naš najbolji nacionalni tim. Ovi mladi momci će vjerovatno biti budućnost “A” reprezentacije. Bićemo u kontatku sa direktorom svih selekcija i nadam se da ćemo u skorije vrijeme ponovo organizovati okupljanje”, poručio je Perić.

Današnja test utakmica između igrača BH Telecom Premijer lige BiH koji konkurišu za „A“ rerezentaciju naše zemlje odigrana je u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.

(Reprezentacija.ba)