FOTO/ Barbarez objavio fotografije sa prestižnog druženja u Njemačkoj na kojem je selektor Španije otkrio njegove osnovne poluge uspjeha

Barbarez dio skupa europskih selektora u Berlinu

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

11 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Satko
18.09.2024. 15:39

Bravo selektore,a ne kao veliki igrac Pape Susic nije uspio da stigne na izvlacenje parova u Brazilu.

in comment veritas
Reply to  Satko
18.09.2024. 16:39

Satko bitno je govoriti istinu, siguran sam da se slažeš

Zato veliki igrač i veliki selektor Safet Sušić koji je sa Pandžama Šunjićima Mravcima, sa Salihovićem na lijevom beku a Zahirovićem na desnom odveo Bosnu i Hercegovinu na Mundijal.

I to iz kvalifikacione grupe u kojoj su dvije reprezentacije otišle na Svjetsko prvenstvo u Brazil, a Grčka čak prošla grupu!

Hajro
Reply to  in comment veritas
18.09.2024. 16:55

Sa vec poslozenom ekipom Cire i tada najvecem mogucem Sastavu. Imao je. Napad sa Dzekom, Vedom i Muslimovicem, Miske i Pjanica u Sredinu, Rahimovica i Besica kao 6, Salihovica i Lulica pa onda i Viscu, Spahica i Kolasinca i Mujdzu pozadi sa Vranjesom i Begovicem na Golu – a nije uspio proci grupu sa Nigerijom i Iranom. Pusti ti Susica koji nikud nije uspijeha sem BiH. Vidi se po historiji kakav je to trener bio. Protiv Izraela oba Napadaca povrijedjena on salje veznjakenu Napad a ne pozove napadaca nego 3 Golmana. Bjezi stom neznalicom

KIKLOP
18.09.2024. 16:37

Ogadićeš se i ti nama, a i mi tebi Sergej

samo polako ha ha

Anonymous
18.09.2024. 16:42

Superhik

B.i H.
18.09.2024. 17:06

Ovi glupsoni koji pokusavaju velicati Susica neka pogledaju njegovu trenersku karijeru,vecinom jad i bijeda,sramota za B.i H.Uz to prodaja polovnih igraca preko repke,nepotizam,i na kraju ono cuveno od nasih Fanatikosa”Idi,idi neznalice”!

Zgembo
Reply to  B.i H.
18.09.2024. 17:12

Dobro da kazemo da si i u pravu,ali kako onda mozes reci za Sergeja da je trener!!!
U zivotu vodio 4 utakmice ,3 izgubio jednu nerjeseno..

Anonymous
18.09.2024. 18:15

Ovi kriticari Susica sami sebe demantuju. Kao nikakav trener ovo ono,a vecina za Barbu koji nije ni pionire U7 trenirao. Eto kakav je Ciro bio trener pa nas kao odveo negdje na veliko takmicenje,dobar je bio za novinare da ga medijski podignu jer su bile zanjih pijanke itd.takodje i igraci mogli su lumpovat piti alkohol itd.

Anonymous
Reply to  Anonymous
18.09.2024. 18:19

Kritikovanje i pljuvanje svojih legendi i onih koji su uradili nesto dobro je tipicno za narode koji su zalutali….ne kaze se dzaba kakav narood takav je i vladar. A nasa slika u voljenoj BiH sve govori o vladarima,a pogotovo o narodu….

Anonymous
18.09.2024. 19:26

Još par utakmica izgubi i neće biti niko gori od njega. mi smo čudan narod.

Anonymous
18.09.2024. 22:03

Dijete je moguće napraviti preko noci, za reprezentaciju treba virjeme i kontinuitet. O strategiji i viziji u našim uslovima teško je prićati… Ali eto…Spaha i Barba pokušavju tu nešto napraviti…treba nam svima strpljenja i pustiti selektora i dirktora da rade… Nikada mi nismo mogli sa Holandijom u gostima nešto uraditi i to u takmičarskoj utakmici…Ili pobjediti Madzarsku u Budimpešti… a to i nije neka fudbalska velesila … Ali momci i stručni štab su izvukli nerjeršeno …. Pa i to je neštol… Glavno je da se nismo toliko obrukali a imamo tako mlad i za buduđnost potentan tim… samo pozitivne valove… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM