Reprezentacija Srbije je danas u Munchenu u meču drugog kola grupe C EURO 2024 odigrala 1:1 protiv Slovenije.

Srbija je do boda stigla golom Jovića u 96. minuti, a nekadašnji igrač Želje Rade Bogdanović, koji za javni servis Srbije komentariše tekuće prvenstvo, iznio je svoje mišljenje o današnjem dvoboju.

Gledajući ovih 45 minuta, jako je to loše sa strane Srbije, da se ne zavaravamo, ovaj posljednji gol, hvala Bogu pao je na kraju iz prekida. Sve opasno što je došlo iz prekida, samo po sebi je opasno kada lopta dolazi u peterac, ali smo na momente loše izgledali, imali smo sreće da postignemo gol.

Ako budemo ovako igrali sa Dancima, crno nam se piše. Ako budemo igrali… Ovo je jedna ekipa, mi smo to najavljivali, jako ofanzivna, iz jedne akcije tečne su napravili jednu šansu. Nema nikakve ofanzive tu“, rekao je Bogdanović i posebno kritikovao Sergeja Milinković-Savića:

“Druga stvar, kod izmjena, ja sam tog Milinković-Savića izvrijeđao da niko nije čuo od TV gledalaca kod prvog gola. Tek što je ušao na teren, a trči kao baba za desnim bekom i primili smo gol. Ne možemo da pričamo o izmjenama vanserijskim.

Slovenci su se vratili, ovaj trener nije imao sreće, ali je to bio doktorski rad, kako želi da mu ekipa igra, kad zna da odabere, kad zna način na koji želi da igra. Nije imao sreće, na našu sreću.”

Inače, Srbija se nakon dva odigrana kola nalazi na zadnjem mjestu u grupi C sa jednim bodom.

Srbija će u posljednjem kolu igrati protiv Danske.

(Reprezentacija.ba)