Savo Milošević nakon odlaska: Hladne glave bih donio druge odluke protiv Ukrajine

Savo Milošević je govorio za N1

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

9 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
B.i H.-selektori
19.04.2024. 13:11

Sava gospodin! Kad se sjetim samo Mese,a posebno Susica nisu htjeli otici,a Susic je sanjario sa jaranom Begicem o dozivotnom ugovoru!Da nije bilo Fanatikosa,Susic bi mozda i danas bio selektor.Uz pomenutu dvojicu uz negativce pripadaju Musovic,Muzurovic,a Hadzibegic je mozda daleko nas najgori selektor,njemu i Susicu je trebalo jos prije deset god.zabraniti trenerski posao.Konacno nas je Bog sa Sergejem najvecim legendom B.i H.-a nagradio!Sergeju podrska bez obzira na rezultate!Sergej,Sergej,Sergej Barbarez🇧🇦!!!!!!

Anonymous
Reply to  B.i H.-selektori
19.04.2024. 14:23

Procitaj ponovo sta si napisao i postavi sam sebi pitanje…
Na ovakvim izjavama i tekstovima vidi se intelekt svakog pojedinca i koliko se razumi u fudbal

Anonymous
Reply to  B.i H.-selektori
26.04.2024. 18:29

A Bajevića si zaboravi, kao našeg najgoreg selektora?!

Menso
19.04.2024. 14:51

Kaze Savo S obzirom i na politicku situaciju….. ne bi produzio.A kakva je ta situacija bila moj Savo prije nego si se prihvatio posla? Jel bolja ili gora?Ista moj jadni Savo vec 30 god sve je isto! I u politici i u sportu! Zali boze sto nam ti i ti tvoji drmate i u sportu a i u politici.Al bar tvojim odlaskom moj Savo krecemo ka boljem.Mislim ko te angazuje za trenera ,i onog tvog najboljeg analiticara iz Uefe kako si ga nahvalio,on je lud kao i vi sami.

Anti Gicko
Reply to  Menso
19.04.2024. 15:02

I meni je to prvo zapalo za oči. Prije haman sve med i mlEko, a sad odjednom aktulna sEtuacija i poliKita? Ili Savo nešto zna, što mi ne znamo. A slutimo od kada je lojavi Gicko preuzeo kormilo.

Pomozi.ba
19.04.2024. 14:56

Daleko ti kuca

Razligu
19.04.2024. 14:59

Nema čovjek pojima, a da je gospodin, dao bi sam ostavku, a ne bi se nadao necemu ili da uzme jos jednu platu.
Pratite ga dalje, pa cete vidjeti sta će hladne glave napraviti. Treba za trenera i intelekt, koju knjigu pročitati, razvijati moždane vijuge. Lako je bilo nabijati loptu, za to ti ne treba neka pamet, nego oranica na kojoj si kao mali nabijao kupus i tikve..

Bolesnici pokvarenjaci
19.04.2024. 15:01

Uzeo pare i u talu sa vicckom i ostalima. Gdje bi u normalnoj sredini mogao uopšte doći u priliku da zarađuje toliko novac. Upitajte se svi vi, bi li mu vi za ovo što je uradio davali 30.000 mjesečno. Ja ga ne bih ni za 100 maraka angažovao.

Dajda Murat
19.04.2024. 15:02

Ako i nades Savulja nesta od kluba vidi bogati da se pojacas sa Civicem i Kovacevicem zbog sigurnosti u odbrani,a onda da bi sve islo ko po loju angazuj i Cimirota.Tad ces jedino zadrzati posao,a mozda te vidimo dogodine i u ligi sampiona….Jaooo samo nek si otisao balvane Bijeljinski.Najgori! 0 0 0 .! Sergej puna podrska,bicemo i strpljivi, valja graditi sada sve ovo sta su ovi hostapleri srusili!!Samo naprijed Barba !

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM