Nastavlja se velika kriza Želje, Velež odnio tri boda sa Grbavice

Trijumf Veleža na Grbavici

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
mido01
29.03.2024. 22:23

Navijam za Zelju… Ali onaj ko za 24 Kola, da 20 golova… Zasluzuje da se bori za opstanak..
Nema pravnih Sponsora, a od nas navijaca I clanarina se ne zivi.. Postovanje Manijacima ali ne znam cime su oni glavni sponsor Zelji… Odakle lova kapa… Sve ovo oko Zelje je mutno ko Miljacka

Anonymous
Reply to  mido01
29.03.2024. 23:01

Ma šta te briga, eto pravit će mu Kanton stadion!!! Ja sam navijač Sarajeva! I tamo barabe haraju, pardon: vladaju! Apsolutistički! Sjetimo se samo, kako su prije par godina poklonili Borcu titulu! Nečuvna bruka i zločin, prema nama navijačima. Ali, hebe se njima, oni su napunili svoje džepove. A to im je najvažnije! Važnije od interesa Kluba! Idioti i lopovi!!!

Portland, Oregon USA
30.03.2024. 00:35

Navijač Sam Željezničara 25 godina a danasnja igra i bikačenja lopti i ništa nisčim je žalosno. Sve neka avijacija i sve neke granate sa jedne strane na drugu po zemlji lijepe lopte nisu uputili. Sve neka ubacivanja sa strane ali ništa niscim žalosno. Velež nije imao neke sanse al iz kontra napada se znaju transformisati i pokrenuti. Gol su dobili jer odbrana je jako troma, zbunjena i nije bila zainteresirana da zaustavi protivnika, a Cocalic je jako los nazad. Penal nad Krpicem u kaznenom 50/50. Ekipa nije uigrana i sve nešto na silu ganjaju.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM