Kvalifikacije za Rusiju 2018: BiH treba igrati u Zenici, Tuzli i Sarajevu

Reprezentacija BiH treba igrati u Zenici, Tuzli i Sarajevu Za pola godine reprezentacija BiH započet će svoj put ka Svjetskom prvenstvu u Rusiji koje se igra 2018. godine. U kvalifikacijama će izabranici Mehmeda Baždarevića igrati takmičarske mečeve protiv Belgije, Grčke, Estonije i Kipra, a u našoj grupi je i domaćin Rusija, no utakmice odigrane protiv njih se neće […]

Povratak na članak
50 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Jaja
08.03.2016. 12:40

Pa treba u tuzli igrat, imaju bolje uslove nego u zenici.kad se samo kaze da je airport blizu,to sve govori

Anonimno
08.03.2016. 12:52

Koliko samo procita gluposti…naravno da se treba igrati u vise gradova…ali problem je sto nijedan grad nema stadion i priblizno uslovan kao Bilino polje..Tusanj jos uvijek ruglo..Kosevo stalo u 70 tim godinama..Grbavica jos daleko od ispunjavanje i najosnovnijih uslova za igranje evropskih utakmica…tako da Bilino Polje ce jos dugo biti domacin..sto se tice grada kao domacina glupost je pricati da nena sadrzaja..ima i pubova, i kafana..i trznih centara,i hotela.. i kulturnih znamenitosti..samo treba znati uzivati..bcontent://media/external/fil

Anonimno
Reply to  Anonimno
08.03.2016. 14:38

pa znas li ti sta su stvari koje zanimaju navijace???nadji ih u zenici dam ti medalju

ja sam prestao ici u zenicu jer je mimo svake pameti

Edis
08.03.2016. 13:53

sta je sa Banja Luke…… Mostara??

Hamidović Asim
08.03.2016. 15:49

Navijač sam Reprezentacije BiH.Gledam svaku utakmicu,kako kod kuće tako i na gostovanjima. Ova ideja da se reprezantativne utakmice igraju u Zenici,Tuzli i Sarajevu,svakako podržavam.Svagdje u Evropi,pa i u Svijetu utakmice se igraju u više gradova.Ovisno od značaja tj.važnosti utakmice.One važne,bitne utakmice neka se igraju u Sarajevu,a ostale u Zenici,Tuzli,Mostaru,a zašto ne i u B.Luci.Obzirom da velik broj B.Lučana dolazi na utakmicu u Zenicu.Autor ovog teksta spomenuo je utakmicu u Dablinu.Sigurno je bilo na utakmici 30 posto dijece dobi od10-18 god.Zašto mi nebih mogli isto tako napuniti stadion na Koševu Za starije,redovna cijena za dijecu po školama đačka ulaznic tj.đača cijena.… Read more »

Đorđe
08.03.2016. 19:56

Kad naprave stadion da valja onda neka igraju u Tuzli ili Sarajevu. Ovi što kažu da reprezentacija igra u Banjaluci ne znaju šta govore. Aerodrom u TZ nije nikakav razlog da bi reprezentacija igrala u TZ. Kakav je aerodrom takav je i stadion. Sve u svemu i dalje se igra u Zenici. Od Sarajeva do Zenice je autoput i za čas se stigne.

xy
08.03.2016. 22:56

Ja cu ici na utakmice, ma gdje ih budu igrali!

Stari navijac
09.03.2016. 13:58

Stari sam navijac Repke (63 god.) i pratim je na svim utakmicama kuci i na strani, ukljucujuci i Brazil (2 sedmica) tako da smatram da argumentovano mogu dati svoje misljenje na ovu temu.Zenica je grad sa oko 150.000 stanovnika a prema Booking.comu i Tripadvisoru ima 3 hotela i 2 pansiona. zatim 17 restorana i 38 pabova.Aerodrom Butmir je udaljen max 40 min autputom.Samim tim vasa tvrdnja pada u vodu.Stadion u Zenici (nazalost) je jedini koji trenutno zadovoljava kriterije FIFE i UEFE i u Zenici se nalazi trening centar reprezentacije.Konstrukcija terena je tipicna engleska gdje se ima direktni dodir sa igracima.Njegov… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM