Dres Džanana Muse, u kojem je bio najefikasniji u pobjedi Reala nad Partizanom, stavljen je na humanitarnu aukciju Pomozi.ba.

“KoÅ¡arkaÅ¡ki reprezentativac BiH Dzanan Musa i kompanija „Derubis Caravans“, na aukciju stavljaju potpisani dres Real Madrida, u kojem je naÅ¡ as igrao petu utakmicu protiv Partizana u Madridu.

Musa je, podsjetimo, zajedno sa Realom, u fantastiÄnoj seriji, uspio proći u final-four Eurolige, a bio je jedan od najboljih igraÄa Å¡panskog tima u svih pet odigranih utakmica protiv Partizana.

Sav prihod od aukcije, Musa i kompanija „Derubis Caravans“, donirat će u Fond za lijeÄenje oboljelih bh. graÄ‘ana Udruženja Pomozi.ba, koje se ovom prilikom zahvaljuje naÅ¡em koÅ¡arkaÅ¡u na kontinuiranom pomaganju i humanitarnom radu.

Na aukciji možete uÄestvovati tako Å¡to ćete licitirati u komentarima, a osoba sa najvećom ponudom, dobit će dres liÄno od naÅ¡eg reprezentativca Džanana Muse.

Licitacija kreće od ovog trenutka, a završava se u srijedu u 18 sati.

U obzir dolaze samo ponude sa pravih profila, a prije nego javno objavimo ime i prezime osobe, koja će ponuditi najveći iznos za dres Real Madrida od Džanana Muse, kontaktirat ćemo je za potvrdu ponude”, saopÅ¡teno je iz Pomozi.ba.

Foto: Pomozi.ba

(Reprezentacija.ba)