INTERVJU/ Ognjen Valjić: Pojedinci su završili moju karijeru. Treba li pasti mrtva glava zbog fudbala?

Nekadašnji bh. sudija za Reprezentacija.ba portal govorio o svojoj karijeri, posljednjim dešavanjima u Mostaru, ali i pritiscima na sudije

Povratak na članak
8 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
25.09.2021. 13:58

Bravo Ognjene!

Anonimus
25.09.2021. 14:25

Niko ne porice vasu klasu ali je problem sto ste dio koruptivne hobotnice zvane FSBIH koja je rezimska i politicka kurvetina

Djela Gice Zeljkovica
25.09.2021. 15:25

Debilu Ognjene.. Bošnjak ili Hrvat isu mogli da ga”skinu”.. znači s etao je SVOJIMA.. inače nije bio neki sudac, nalik Gigoviću. Aslučaj”tunel”će buti rasvjetlhen aBd kad se zsranovi i dokaže da iza svega stoji Gice Zeljkovic !!

IVAN BEUS ZATRAZIO ZASTITU???!!
25.09.2021. 15:51

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine zatražio je policijsku zaštitu za Ivana Beusa, potpredsjednika krovne kuće bh. fudbala.
Faktor je u posjedu “Zahtjeva” koji je iz Saveza jučer upućen u Ministarstvo unutrašnjih poslova Federacije BiH – MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).
Zahtjev je potpisao Adnan Džemidžić, generalni sekretar FSBiH, a u dopisu je naveo kako su Beusu upućene prijetnje smrću i to nakon prekinute utakmice 10. kola Premijer lige BiH između Veleža i Borca. Osim što obavlja

Veselko Maniac
Reply to  IVAN BEUS ZATRAZIO ZASTITU???!!
25.09.2021. 15:56

Njemu neko uputio prijetnje smrcu??HAHAH..DOKAZE NA VIDJELO!DAJ DA VIDIMO KAD JE DOBIO TE “PRIJETNJE”!Vec skonto da im UEFA i FIFA KONACNO dolaze glave i da ce u zasluzena bajbukanu!Kopile HDZovsko!FUJ gadovi!Ovakvi”Hrvati” ce ukopati nas ostale normalne koji sa ovom gamadi nemamo nista zajednicko!

IVAN BEUS ZATRAZIO ZASTITU?!.....2
25.09.2021. 15:53

Osim što obavlja funkciju potpredsjednika krovne kuće bh. fudbala, uvidom u službenu internet stranicu mostarskog kluba može se vidjeti da Beus obavlja funkciju v.d. direktora HŠK Zrinjski….STA SMO MI BOSANCI I HERCEGOVCI BOGU UCINILI DA NAS OVAKIO AKZNI DA NAS SMJESTI IZMEDJU DVA NAJVECA ZLA EVROPE?!ZA BEUSA NE VRIEDII PRAVILOSUKOBA INTERESA?!I opet”ugrozen”!?Kao i Srbadiaj?!NEVJEROVATNO!

Honest
25.09.2021. 17:20

Prestanite primati mito i namjestat utakmice i sve ce biti normalno.

Nedzad
27.09.2021. 00:55

Sudite pošteno i nećete imati problema najviše utakmica završi normalno i bez problema jer sudijesude pošteno 😜

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM