VIDEO \\ Kipar iznenadio Izraelce i ostao u borbi za baraž

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večerašnjom pobjedom nad selekcijom Velsa je znatno povećala šanse za osvajanjem trećeg mjesta u grupi, a rezultat večerašnje utakmice između Izraela i Kipra je također povoljan po Zmajeve. Izrael je slovio kao favorit u večerašnjem domaćem susretu protiv Kipra, no Kiprani su se ponovo pokazali kao izuzetno neugodan protivnik. Mreže […]

Povratak na članak
4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Genije!
11.10.2015. 01:25

Uvjeren sam da dobijamo Kipar. Sigurno,uz ozbiljan i kvalitetan pristup uzimamo tri boda. U baražu bit ćemo nositelji,tako da će nam biti olakšan put do eura u Francuskoj! 🙂

Drndaj01
11.10.2015. 03:46

Polahko polahko prvo da mi osiguramo to treće mjesto pa onda se moze pricati o mogućnim protivnicima u play-off'u …. a i da ćemo biti nositelji izvlačenja bi nas protivnici poput švedske, turske, irske (mozda i poljske) i slovenije čekali osim slovenije su sve to nezgodne ekipe skime bi se mečovali!! Nesmije se to pocjenjivati.

analiticar
11.10.2015. 08:34

Imamo u grpi jednu ozbiljnu nogometnu zemlju (Belgiju)jednu koja se trudi zhvaljujuci Baleu da postane ozbiljna (Wales) i tri neozbiljne zemlje( dvije mediteranske kao sto smi i mi (bar imamo Neum i izlaz na Sredozemlje) : Cipar i Izrael, i jednu neodgovornu zemlju Andoru. U tom drustvu jedva se cupamo za baraz u kojem ce (bili nosioci ili ne) sa izizetkom dvije ili tri nama ravne biti mnogo bolje reprezentacije od nase. A mi ionako nismo za baraza i velike prelomne utakmice ( Francuska, Portugal, Nigerija itd.) Budimo realni – trazimo nemoguce!

Genije!
11.10.2015. 10:31

Kao prvo sa svojim komentarom nijednu reprezentaciju nepodcjenjujem,a kao drugo prvi put u baražu protiv Portugala u Lisabonu nismo imali sreće. Vratimo malo film unazad i sjetimo se te tekme. Kao treće bolji smo bili od Francuza u Parizu,ali splet okolnosti uz glupi penal nas baci u očaj. I kao četvrta bolna stvar je ta Nigerija gdje su nam sudije poništile regularan gol pred očima cijeloga svijeta. Vrijeme je da sada sve to naplatimo!

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM