INTERVJU/ Vahidin Musemić pobijedio koronu: Bilo je baš teško… Sramotan je potez Sarajeva

Legenda Vahidin Musemić za Reprezentacija.ba govorio o borbi sa korona virusom, FK Sarajevo, gašenju škole fudbala “Asim Ferhatović Hase”, ali i svom bratu Husrefu

Povratak na članak
4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Janja zauvijek
10.05.2021. 08:29

Moj Vahidine, moja legendo, vi ste igrali za Sarajevo zbog ljubavi i duse, a o parama se razmisljalo tek kada odes vani. Ovi su danas spremni i skolu ugasiti da namjeste neki deal svojim jaranima koji imaju privatne skole, a zamisli tek sta rade na vecim nivoima. Kombinacija neznalica i lopovluka. Kao i u cijelom drustvu i u fudbalu su isti uzroci problema.

Zabrinuti roditelj.
10.05.2021. 12:06

Ima omladinski pogon materijala za pracenje, ima djecaka koji zasluzuju paznju. Svjedok sam toga da ovi tkz.strucnjaci nisu se udostojili ni jednom da prate njihov rad. Pa kako imaju pravo tu djecu odbaciti a nafurane zvijezdice Akademije ostaviti. Vrse selekciju djecaka i dovode djecu iz drugih dijelova BiH a ne prate ono sto vec imaju. U vise navrata smo trazili da odigraju koji utakmicu sa “akademcima” ali nismo dobili pozitivan odgovor. Cemu strah kad su oni bolji?
Ovim vam zelim docarati sliku sa terena, i to je nada naseg fudbala…. zaglibili smo duboko…

Fex
10.05.2021. 12:13

Naša legenda ! Hvala Bogu pa je izašao iz te borbe kao pobjednik. Sta da kaze više o gašenju fudbalske škole . Ako počne dublje o tome, pozlit će mu. Sramota i poniženje za cijelo društvo i sport u BIH

Anonymous
10.05.2021. 21:46

Legenda, igračina i moj idol! Naročito pamtim utakmicu Jugoslavije s Italijom, prvu, kada je Vahidin bio jedan od heroja. Bio sam dijete, a sjećam se naslova preko cijelog Oslobođenja: “Sudija Dinst – zavio nas u crno!” Plakao sam tada. Vahidin je ljudina i moralna gromada – u svakom pogledu! Da živi još makar 100 godina!

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM