INTERVJU/ Sa Mladenom Bartolovićem o sjećanjima iz reprezentacije: Barbarez me oduševio, a vojska je i danas u glavi

Bivši reprezentativac BiH Mladen Bartolović govori za Reprezentacija.ba o karijeri, druženjima i utakmicama reprezentacije BiH, trenerskom poslu…

Povratak na članak
3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
16.02.2021. 18:44

Šta se to dešava s košarkaškom reprezentacijom??? Čini mi se , kao i s fudbalskom, kako je “nešto truhlo u Državi Danskoj”! Otkad klubovi mogu zabraniti najboljim igračima da nastupaju za svoje reprezentacije, i reprezentativna takmičenja – postaju BESMISLENA! A mi navijači, obične nasamarene budale! Pa za koga više da navijamo! Zaista, neko želi obesmisliti reprezentacije do krajnosti. U tom slučaju – NAJBOLJE JE UKINUTI IH!!!

Rudika
17.02.2021. 22:30

Bartolović? S Sulejmanom Halilovićem ga je teško usporediti osim driblinzima, ipak je Halil davao i preko 30 golova po sezoni, ali Bartolović je najjači transfer Cibalije u povijesti! Možda je jači bio 1984. Davora Čopa iz Hajduka, ali Bartolovićev je jači. Bartolović je doveden mlad, s 21 godinom, a već je bio poznato nogometno ime iz Segeste. I na kraju i skarsio se u Vinkovcima, odlazio, vraćao se, ali onaj koji ga je 1998. doveo je napravio za Vinkovce više nego onaj koji je doveo Baku Sliškovića u Hajduk i Marca Van Bastena u AC Milan.

Anonymous
20.02.2021. 11:59

Upamtio sam ga po odličnim igrama u Hajduku….bio je najbrži…najokretniji…najopasniji..igrač Hajduka tada….

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM