Svim klubovima koji su tek osnovani potrebna je dodatna podrška kako bi lakše došli do bodova i titula.

Jedan od nedavno formiranih sportskih kolektiva je i Omladinski fudbalski klub „Nožičko“ iz okoline Srpca. Čim su krenuli da se takmiče, kompanija Mozzart im je poslala poklon dobrodošlice u svijet sporta – novu opremu.

Donacija je stigla u sklopu tradicionalne akcije „Novi dresovi za nove šampione“, koja posebno ekipama iz nižeg ranga takmičenja mnogo znači na putu ka velikoj sceni.

-Relativno skoro smo osnovali klub, a svaka podrška na početku mnogo znači. Od osnivanja funkcionišemo uglavnom od pomoći dobrih ljudi, a novac za klub smo skupljali u našem selu. Donacija dvije garniture dresova od Mozzarta je najveći poklon koji smo dobili do sada, zbog čega smo im veoma zahvalni- kaže sekretar Omladinskog fudbalskog kluba „Nožičko“, Đorđe Kojić.

On dodaje da se većina klubova susreće sa finansijskim problemima, pa im ova donacija opreme mnogo pomaže. Zbog toga će se, kaže, truditi da opravdaju povjerenje koje im je Mozzart ukazao i ostanu stabilan petoligaš uz ambiciju da napreduju ka četvrtoj ligi.

-Raduje nas što smo im na samom početku rada pružili podršku i podstrijek da nastave da se bave fudbalom, osvajaju nove bodove i napreduju na ljestvici- kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart, Selma Salkanović.

U sklopu akcije „Novi dresovi za nove šampione“ Mozzart je do sada uputio opremu na adrese oko 50 klubova širom BiH, a svoju društveno-odgovornu misiju će nastaviti i u narednom periodu.

(Sponzorisani tekst)