Ima li novih Ibiševića, Kolašinaca i Hajrovića u dijaspori? Na radaru su tri stopera – igraju u Rusiji, Švedskoj i Švicarskoj

Tri fudbalera trenutno se izdvajaju u dijaspori kao potencijalni reprezentativci BiH

Povratak na članak
4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Ovako ce biti svako Bosnajcko dijete ciji roditelj
06.03.2020. 09:08

…odu “vani” u krscansku Evropu….Dok on KRST nosi na srcu, tesko da ce od toga biti ista…ali da Bog da…(ocewkujem salvu replika srba i hrvata pod Bosnjackim nikovima kako me “krituikuju” , ali-DAVNO su skontatni..neka samo trose energiju i zivce:)

Hodza iz puharske

Vadi glavu iz kante. Tesko se nasoj bosni kad marva ovakvog misljenja tamo zivi. Hajde reci bogati koliko puta si u dzamiji bio u svom zivotu, veliki vijernik. Jado jedan jadni.

Anonymous
06.03.2020. 16:57

Vec su davno prosli dani kad igraci izaberaju Bosnu kao prvi izbor. Sto duze te godine prolaze, sto duze od domovine. Mi cemo mozda dobivati ti sto nisu u mogucnosti igrati za te druge reprezentacije, a ostalo, nema sanse…

Terzic
Reply to  Anonymous
06.03.2020. 18:35

Bas tako. Pola evropski reprezentacija imaju igrace sa nasim imenima i prezimenima. Stvar je u tom sto svi znaju koliko je sve korumpirano kod nas u bosni, a i ostalim bivsim jugoslovenskim zemljama, od skole, javna lica, representacije pa do cevapnice.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM