Amar Osim nije htio pružiti ruku Slavki Petroviću, trener Radnika kaže da se više nikada neće javiti nikome iz Željezničara

Tenzije nakon susreta Radnik – Željezničar

Povratak na članak
3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Hordaš
22.02.2020. 19:12

Respekt za Osima za ovaj potez,smekerski odjebao olosa.Jednostavno pokazao da voli Zelju i da ce cak i ponos svoj srusiti kako bi manijaci bili zadovoljni a Zeljo kao klub spokojan.Za utakmicu nemam nista osim da je ono teren za koride a ne za fudbal. Znaci ne moze se igrat prijem predaja sto je Osim i uigravao,jer da smiris loptu moras imat makar 4 dodira. A taj smrad Petrovic je pokazao da on fudbal voli samo radi love i ne bi me iznenadilo da uspije nekako opljackat jos koji klub u BiH pa mozda cak i Radnik.Bijeljina mi je draga kao… Read more »

anonimno
23.02.2020. 09:47

Majstore, molim te ispravi to “Slavki ” (nije valjda da je Slavka Petrovic trener Radnika) pise se Slavku Petrovicu. Isto kao na primjer: Sadik-Sadiku, Refik-Refiku itd, itd.
Ovo je samo u dobroj namjeri da ne zbunjujete one koji citaju a nisu imali priliku da nas jezik uce u BiH.

Manijak Plavi
23.02.2020. 23:56

Moj Slavko,Ovo ti je dato do znanja ,da zna se sta si radio ,kakve necasne rabote ,si pocinio,U Starom udbaskom stilu, Nesportski ,Jadno zarad nekih intereasa ,(A zna se sve i za cijje)Ti Nemas se sta niti bi te ko pozdravio u Zelji,Ti si Prekrizen kao Covjek ,Trener,Sportista,Kredibilitet,ti vise nemas,Kako si dobio i taj sad posao ptice,znaju,Zapamti,Zeljo ce biti najveci klub koji si ikad vodio,Mogao si stati sa velikanima Koji su prije tebe vodili Plave,Koji su zlatnim slovima ispisani u Historiji KlubaTi ces biti kao Nacasna,Gnjida ,Nadam se da si Svu lovu dobio,kurtonei se ispate ,A Amare Mangupe Nek si… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM