Upoznajte Baždarevićeve nove adute za naredne mečeve

Na spisku igrača nogometne “A” reprezentacije BiH za kvalifikacione utakmice protiv Belgije i Andore nalaze se četiri nova imena. Selektor Mehmed Baždarević se pored igrača koji su ranije pozivani odlučio poziv uputiti i Josipu Kvesiću, golmanu Jasminu Buriću, Marinu Aničiću i Mariju Vrančiću. Jasmin Burić – Jedan od najboljih golmana poljske Ekstraklase Burić je 28-godišnji […]

Povratak na članak
3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Hajro
24.08.2015. 20:58

Prezadovoljan sam sa mesom. Vec sada se pokazuje da taj covjek ima vise pojma u malom prstu nego susic u cijeloj glavi sto se fudbala tice. Razgleda covijek oko evrope i gleda koji je od igraca spreman i u formi a onaj susic samo svoje kliente zvao i kojekakvih vrsajevica koji pojma nemaju. Dobri pozivi i mora da je i mesa vidio da taj avdija veze sa vezom nema zato ga i nema na spisku. Posebno me raduje da je pozvao burica i igraca iz kazahstana koji je odlicno poceo sezonu i nebi me cudilo da zapocne utakmicu. Imam nade… Read more »

istok
24.08.2015. 23:15

gdje je sad stojan vranjes ccc i mesa u menadzere otisao

cuj ovaj iz kazastana a zeljini stoperi odlicni u europa ligi

moj mehmede

Zapad
Reply to  istok
25.08.2015. 17:30

Nema na svijetu boljih strucnjaka od nas Bosanaca i Hercegovaca.. Pusti bolan Mesu da radi svoj posao,a kad ti dobijes poziv selektora pozivaj koga god hoces..

Hajro svaka cast za komentar ocigledno je da ima i vise i trenerske vjestine i autoriteta od Papeta..

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM