VIDEO GOL/ Velež golom Zvonića u gradskom derbiju pobijedio Zrinjski

Velika pobjeda Rođenih

Povratak na članak
5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Ko pita otpala mu kita
19.10.2019. 17:09

Ipak imam jedno pitanje zasto se reprezentativne tekme ne igraju u mostaru stadion je solidno izgradjen po mom mislenju

Bosnjak100%
19.10.2019. 18:21

Ahahahahah ustase uzvikale
“Nema više Veleža i Staroga mosta, srušile ga ustaše, hajmo “Herceg-Bosna” i popusili. Tako im i treba 🙂 samo im klub jos treba pasti ako Bog da. 🙂

Samir
19.10.2019. 20:16

Bravo Velez,bravo Rodjeni.Tako se igra za taj dres.Jos da smo ostali pod Bijelim Brijegom,da smo novac ulagali na igrace gdje bi nam bio kraj.Al i ovako Velez staje polahko na noge.

Nista cudno
20.10.2019. 11:54

NISU uopce kaznjeni i nece ni biti dok POLICIJA koja kuka na “drzavu i male plate” ne pocne da RADI SVOJ POSAO za koji su placeni, pa tek ONDA imaju prava da kukaju na drzavu i plate!Imaju SLIKE SVIH “NAVIJACA” ZRINJSKOG -MOGU ako zele-da procesuiraju SVAKOG pojedinca PONAOSOB jer je ovo FASIZAM! A POSEBNO ONE SA TRANSPARENTIMA KOJI POZIVAJU NA UBISTVA-KAO ONAJ SA METOM I “METKOM” ZA SVAKOG VELEZOVCA. U Velezu opet seru sa onom zvjezdom petokrakom koja NIKADA nije bila na grbu Veleza prije nego je bravar doso sa svojom diktaturom pa je doslo dotle da su u Mostaru… Read more »

Samir
Reply to  Nista cudno
20.10.2019. 12:27

Jarane otiso si predaleko sa ovim tekstom.Trebo si to poslat u Oslobodjenje,Dnevni Avaz i slicno.To sto ti osporavad petokraku to je tvoje misljenje.Evo sad je Sda na vlasti pa po Bosne ode vani.Niti je Sda ni Sdp mmomentalno za bilo kakav napredak drzave bore se za svoje fotelje.Ali mogu da razumijem ko god da predstavlja Bosnjake nema nam napretka kada Dodik i Covic pisaju u jednu tikvu
I idu da se raspadne nasa Bosna i Hercegovina.Sa ovom dvojicom ni dragi bog se nemoze dogovorit.Kako ce se dogovorit kad ova dvojica imaju cilj rasturit drzavu.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM