Bivši mladi reprezentativac BiH, Haris Hajradinović (24), od danas je i zvanično član Kasimpase.

Ovu informaciju je potvrdio njegov sada već bivši klub Osijek na službenoj stranici.

Hajradinović je s Osijekom imao ugovor do ljeta 2020. godine, a klub je uvažio njegovu želju da ove zime ode u Tursku. Povod odlasku je isključivo financijske prirode, budući da će u Kasimpasi imati višestruko unosniji ugovor.

“Kako se kaže, dobio sam ponudu koju je jako teško odbiti, a zahvalan sam Osijeku što je pozitivno odgovorio Turcima i pustio me u ovom prijelaznom roku. Uvjeti koji su mi ponuđeni u novom klubu za mene su fantastični, a vjerujem da su i Osječani na kraju zadovoljni mojim transferom”, rekao je Hajradinović i nastavio:

“Potpisao sam ovdje na tri i pol godine, a Kasimpasa je visoko plasirana u jakoj turskoj ligi što mi je svakako novi izazov u karijeri. Bilo mi je jako lijepo u Osijeku i zahvalan sam svima: predsjedniku, treneru i njegovim suradnicima, direktorima, dakako i suigračima jer će mi uspomene uvijek biti isključivo pozitivne. Nadam se da će moji dosadašnji suigrači ostati na drugom mjestu na tablici i da će osvojiti Kup što im od srca želim. Kvaliteta u momčadi nije upitna, a ja ću ih pratiti i navijati da dečki uspiju ostvariti cilj. Što se mene tiče, predstoji mi dokazivanje u novoj sredini, no uvijek sam imao povjerenja u sebe i svoje mogućnosti, zato sam prihvatio i ovaj izazov. Hvala navijačima Osijeka na podršci koju su mi pružali kao i ostalim igračima, nadam se da će im nastavak sezone proteći u sreći i veselju”.

Hajradinović je u Osijek stigao krajem augusta 2017. godine iz norveškog Haugesunda. Odigrao je ukupno 54 utakmice tijekom sezone i pol i pritom postigao 17 golova.

Vrijednost transfera je četiri miliona eura.

(BIH.ba – Reprezentacija.ba)