Marinović pozvao 25 igrača za Švicarsku i Rumuniju

Kvalifikacije za U21 Euro

Povratak na članak
9 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Djuturum
20.08.2018. 12:27

Ovaaj covjek zna ubosti i pozvat bas ono sto valja i ovo je trenutno najbolje sto imamo. Samo mi nije jasno sto mu je Robi uzeo i todorovica i civica sad kad momci imaju veliku sansu da odu na prvenstvo jer oni su bili glavni igraci.
Bojim se sada da ce zeznuti i mladu a ta liga nacija realno nije nesto bitna.

Viborg.
Reply to  Djuturum
20.08.2018. 12:55

Neznam za Civic, alt vjerovatno zato sto je kola povrijeden. Ali mislim da je Todorovic, trenutno najbolji desni bek sto ima u bh rep.

Anonymous
Reply to  Viborg.
20.08.2018. 13:04

Todorovic ajde ok nemamo desnog beka pravog ali civica nije smio dirat jer je jako bitan jos kapiten a ima tu vec onog Nastica i Zuku. Sad kada smo dosli blizu da upropastimo sve kao i inace svojom krivicom i onda nismo ni tamo ni vamo. Vidim Hrvti dosta tih mladih igraca posudili mladoj repki.

AmarHZ
Reply to  Anonymous
20.08.2018. 13:11

O kojim Hrvatima pričaš?
A liga nacija je vrlo bitna ako nju ne prodjemo ne idemo na kvale za ep

Djuturum
Reply to  AmarHZ
20.08.2018. 14:08

Liga nacija nema veze sa kvalifikacijama
. Vec je saamo jedan od nacina uz prave kvalifikacije pomocu kojeg se moze otic na EP. Mislim na hrvatsku repku iz A tima su posudli caletu- cara, katica …A mi jos slabimo mladu repku koja ima realne sanse.

Brutalno iskren
Reply to  AmarHZ
20.08.2018. 15:36

AmarHZ aHAhhaAHaHAHAhaHAhahHAhaHAHAAHaHAHaHAhaHAHAhaHAhahaHAhaAHAHAhaHAhahaHAhaHAhaHAHAhaHAhaHAhaHAhaAHAHAhaHAHaHAhaHHAhaAHhaHAahAHaHAhahaHAhaHAHAHAhaHhahaHAaHHAhaHAhaHAHAhaHA

ISMET
Reply to  Viborg.
20.08.2018. 17:24

Kola?!Ima IME:SEAD..ima i prezime:KOLASINAC…Cuj Kola?Ti MORA da si b.a.a.l.i.j.a,jer toga jos ima SAMO kod b.a.a.a..a.l.ij.a, da svoja lijepa imena u.k.ake nekakvim gl.u.pim NADIMCIMA(koje nam je T.i.i.t.o “nabacio” da se STO MANJE cuje ono Hasan,Ibrahim, Sead..vec “bolje je” Mo, Ibra,Su..BEZ VEZE!Inace komentar uredan i slazem se sa tobom…

Fatih santasa Derim
Reply to  ISMET
20.08.2018. 17:37

znači s fudbalom si OK, jedino što si šoven pa ti smetaju multi-kulti pojave ?! i to u zemlji koja je sudbinski multi-kulti ! otkud tebi tvoje “lijepo ime” u zemlji u kojoj se prije 250 godina nije pojavljivalo ? neko mora da ga je “uvezao” iz “inostranstva”, a neko od predaka ga je morao počeiti “kupovati”, da bi ti danas rekao kako imamo “svoja lijepa imena”. jesu li i ti preci bili u poziciji da ih se vrijeđa i da im se govori da su “b.ali.je” ili možda “po.tur.ice”, jer koriste “tuđa” imena pored “svojih lijepih” poput Sandalj, Hrana,… Read more »

Ko pita otpala mu kita
21.08.2018. 02:40

Kad bi ovdje izvukli cetri poda to bi bilo vec plafon.Protiv svicarca nesmijemo ni po kakvu cijenu izgubiti a rumuniju pokusat iznenadit

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM