Trener Celtica: Jozo Šimunović mi je otvorio dušu, mislim da je ispao pošten prema BiH

Brendan Rodgers otkrio zašto je Jozo Šimunović odbio igrati za BiH

Povratak na članak
37 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
BHF_Croatia
18.03.2018. 15:01

Steta, bas sam se veselio da ga vidim u BH-a dresu. ALi sam si se za*ebo, sada ne mozes ni igrati za HR vise.
A vi sta pisete da bolje da se ne vrati ne serite. Jako dobro bi dosao BiH i ako se odluci ipak igrati dobro dosao igracino!

game on
18.03.2018. 15:36

priča za malu djecu upitajte mešu neka prizna šta je bilo

???? Derim santasa Fatih ????
Reply to  game on
18.03.2018. 16:54

Upravu si, sve smrdi na neko debelo njesra… Igrač je pristao da igra, potrošio je vrijeme i pare na promjenu državljanstva, pretrpio je napade i na socijalnim mrežama od hrvatskih nacionalista i patriota ali i u HR medijima, dolazio je na naša okupljanja (!!!) – i opet se na ovom i drugim naši portalima javljaju ovi vidoviti navijači i telepate-patrioti na baterije koji su sve znali unaprijed, koji su pročitali Jozine misli i emocije, provalili njegove motive, i naravno, najvažnije, provalili da nije bilo nikakvih povreda, da je on to sve iz nekog neobjašnjivog razloga folirao, iako u repki postoje… Read more »

akrap tetin
Reply to  ???? Derim santasa Fatih ????
18.03.2018. 17:49

santasa: ma to je nešto dzeko kriv, sigurno. sta hoce taj dzeko vise:)
inace ti radis najbolje analize, jos jos jos:)

Hilmo
Reply to  ???? Derim santasa Fatih ????
18.03.2018. 19:12

Ti, santasa, si obicna budala. Ti ne zivis u realan svijet. Za tebe je Hrvat veci patriot nego Bosnjak. Covjek se osjeca kao Hrvat, vazda se osjecao, krivo mu sto nije dobijao pozive sa strane HR, pa je odlucio da pristane za BiH kad ga je Mesa nazvo. Otisao na okupljanje, vidio da nemoze punim srcem igrat za BiH jer je covjek Hrvat, pa se predomislio. Zajebao se jer sad nema prava ni za HR, al nemoze lagat sebi.

Husein KG
18.03.2018. 17:20

Čitam ove komentare i mogu reći da sam ponosan kako navijači reaguju i pišu da im je zao ali da Jozi zele sve najbolje. To je moja “zemlja dobrih ljudi“! Nekad razliku izmedu poraza i pobjede ne čini ništa drugo nego bezkompromisna borba, htjenje i ljubav prema svojoj zemlji i svojim kolegama na terenu i van njega. Ako Jozo nije spreman to dati za naš drzavni dres onda ne treba niti igrati za nas. Jozi zelim sve najbolje u karijeri kako u klubu tako i kod naših susjeda. Još jednom moram istaći kako mi je drago što sam Bosanac i… Read more »

Haris
18.03.2018. 17:23

Naravno. Trener Celtica licno nazvao redakciju reprezentacija.ba
Ovom momku sta god odlucio nek mu je sa srecom i nista zlo ne zelim ni njemu ni nikome drugom…
Puno zdravlja i dobrog fudbala nek te prati

akrap tetin
18.03.2018. 18:01

Simunovic wrong to turn down Bosnia amid poor Celtic form Featured Image Date: 16th March 2018 at 11:59am Written by: William Guy AddThis Sharing Buttons Share to TwitterShare to FacebookShare to RedditShare to WhatsAppShare to FlipboardShare to More OPINION When Celtic bought young Jozo Simunovic for £6.75million from Dinamo Zagreb in 2015, big things were quite rightly expected of the Bosnian enforcer. It has however not quite panned out that way. Simunovic has indeed become a regular fixture for Celtic in the centre of defence, but his performances have often left a lot to be desired. His most recent on-field… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM