Veznjak Koyaspora oduševljen što se našao na konačanom spisku

Deni Milošević je jedan od igrača koji je nakon nastupa za U21 selekciju BiH dobio priliku i da zaigra za seniorski tim.

Prve utiske i emocije Deni opisuje kao izuzetno lijepe.

“Velika je čast za mene biti ovdje jer je to bio moj dječački san. Jako sam sretan, ispunila se moja velika želja kao uostalom i svakog mladog igrača koji sanja da igra za A tim svoje zemlje. Mogu reći da ću se truditi da opravdam ovaj poziv selektora i ukazano povjerenje”.

Milošević dodaje kako mu je posebno drago što je tu s njim i Riad Bajić, s kojim je zajedno igrao u mladoj reprezentaciji, ali i Konyasporu.

“Lijepo su me prihvatili svi igrači i ne osjećam da sam tek prvi put na okupljanju posebno što je i Riad (Bajić) tu. Mi smo zajedno bili i u mladoj reprezentaciji , onda i u Konyasporu, živjeli skupa, tako da njega doživljavam ne samo kao prijatelja već kao brata”, govori Milošević i nastavlja:

“Moram istaći da su svi momci odlični, atmosfera je pozitivna tako da je onda sve lako. Već sam zadovoljan što sam u ekipi a ako mogu zabilježiti i neki nastup u predstojećim susretima to bi bilo super. Ja sam već ostvario svoj dječački san a na meni je da se još više trudim da dokažem da mi je mjesto među ovim momcima”.

Na kraju Deni nije zaboravio da poželi sreću i dobru igru svojim drugovima iz U21 reperezentacije koji se u Zenici spremaju za susret sa Rumunijom u okviru kvalifikacija za EP.

(Reprezentacija.ba)