VIDEO/ Esmir Bajtaktarević sa ocem na FACE TV: Uvijek smo pokušavali da im utemeljimo “bosansko”

Esmir i Elmir Bajraktarević govorili za FACE TV

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

6 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Sabit
21.09.2024. 01:20

Volimo se lagati mi Balkanci u pm. U januaru je bio u kampu USA “A” repke za pripreme pred CONCACAF prvenstvo i bio je sretan k'o gujica i očekivao da ide na prvenstvo sa ekipom ali nije ušao na uži spisak za put; u junu je bio u kampu na pripremama za olimpijadu i tada je bio siguran da će ići na takmičenje sa ekipom ali po drugi put u 6 mjeseci nije uvršten n a uži spisak za put. Odjednom dolazi Barbin poziv i on ga prihvata. Za oba ova poziva i njegove nade postoji trag u američkim medijima,… Read more »

Sabit
Reply to  Sabit
21.09.2024. 02:16

Možete se vi na mene kofrčiti do sudnjeg dana, ja samo prenosim informaciju, a “našeg” Esmira i babu mu idolizujte do kulta ličnost sve dok se oni ne prokofrče na vas.

Anonymous
21.09.2024. 02:30

Pa naravno, klasika, nije mogao igrati za Amere pa se zadovoljio pozivom iz BiH. Ako se može o ovakvom ponašanju raspredati i vrijeđati Srbe i Hrvate, može brate i Esmir, Anel i svi koji su čekali pozive matičnih zemalja.

Sabit
Reply to  Anonymous
21.09.2024. 02:32

Ja nikog nikad nisam vrijeđao od igrača zbog njihovog izbora, ni imam namjeru sada i u budućnosti, ja sam samo realan i prenosim informacije koje se mogu pronaći na Internetu jednim klikom !

THX
21.09.2024. 02:38

Samo što su Ameri za razliku od naših primitivaca dostojanstveni i razumni: “His choice, however, goes beyond the four lines, it carries an emotional and identity weight that few can understand at first glance.

Las Vegas
21.09.2024. 03:41

Ovaj Sabit ako se uopšte tako zove uključuje se u raspravu da on nešto ko bajagi nama kaže u vezi ovog mladog igrača Prvo što mu je palo na pamet da kritikuje ovog mladog fudbalera kako ga USA nije htjela pa se on opredijelio za Bosnu Taj isti Sabit nek vidi da USA žali za ovim dječakom jer nisu mogli predvidjeti ovakav razvoj događaja Ne volim kad negativci odma počnu tražiti mahane umjesto da ohrabre i daju podršku Vrijeme će svakako pokazati i nadam se da će momak radom i zalaganjem u svom klubu New England Revolution više naučiti o… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM