Slika iz Mejdana podigla praÅ¡inu, LonÄar: S ponosom nosim najdraži dres; selektor Bećiragić: Veoma ozbiljno raÄunamo na njega

Oglasili se iz Košarkaškog saveza BiH

Povratak na Älanak
Pretplata
Obavijesti o

7 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
27.02.2024. 21:33

Ne znam za vas .. meni je postalo normalno da neko ima istetoviranog ÄetniÄkog vojvodu, ili da igra za repku a ne navija za nju, da smatra kako BiH nije njegova domovina. Jednostavno nemam snage da se viÅ¡e ložim na ova sranja. Evo npr u ovom sluÄaju sad je kao Äudno Å¡to frajer nije stavio ruku na srce a nije Äudno Å¡to pjevaju himnu koja uopÅ¡te nije himna? Ili ako je himna usvojite zvaniÄno jebenu himnu pa da svi pjevaju ! Uvijek kažem… da bi Äovjek volio Bosnu onakvu kakva jest mora imat jak želudac, na neki naÄin moraÅ¡ imat… Read more »

Os jos
Reply to  Anonymous
27.02.2024. 23:04

U nas I poslije lijepe price dodge neka budalestina u najmanju ruku da sve to obezvrijedi. O ovome se ne treba ni pisati ni govoriti,ali izgleda da je upravo cilj tih koji pisu da se uvijek drzi tenzija u svemu u ovoj drzavi. Zar se ne vode kao katolici ,muslimani,I pravoslavci I oni koji ne idu u crkvu ili dzamiju. Zar se mora staviti ruka na srce da bi dokazo svoju privrzenost domovini. Pa onda bi trebalo vise od pola njih istjerati iz reprezentacija drugih sportova zbog toga. Koliko vidim na slici ni Sejfic nije to ucinio pa zasto smo… Read more »

Gringo051
27.02.2024. 23:33

Na sljedecoj da se svi zagrlr

ffff
28.02.2024. 01:09

pa i sejfic nije ruku stavio. sta sad? ovaj nas narod je bolestan

Os jos
Reply to  ffff
28.02.2024. 03:33

Nije samo Markus I Sejfic, nego ni kompletan strucni stab, ali koliko smo bolesni samo su se okomili na Markusa. Normalno je da svako svoja osijecanja pokazuje kako zeli. Necemo mi dugo na zelenu granu.

Bosanac
28.02.2024. 08:49

Gadi mi se na pojedine neprofesionalne medije koji ne pokazuju ni grama odgovornosti prema situaciji u sportu kao i drustvu u cjelini! Pojedini bjednici pokusavaju na jeftin nacin da podignu tiraz ne racunajuci koliku stetu nanose reprezentaciji i drustvu njihovim zakuhavanjem Isti novinari nemaju hrabrosti da ukazuju na basnoslovni kriminal pojedinaca u vlasti nego ovakvim zakuhavanjem skrecu paznju sa politickog kriminala! Fuj!

Zahid
29.02.2024. 07:52

Gade mi se zlikovci koji su zapazili da nije stavio ruku na srce. Na kraju zar nije bolji zagrljaj od lažnog patriotizma i uvlakaÄkog gesta “ruka na srcu”.

Povratak na Älanak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM