“Imam najbolje mišljenje o selektoru Miloševiću”

Defanzivac Partizana Siniša Saničanin (28) bio je gost emisije “Vi pitate” na zvaničnom Youtube kanalu beogradskog kluba.

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

11 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Saba
05.12.2023. 13:21

Zna go.vno da Dzeko odlucije ko ce igrati a ko nece

Anonymous
05.12.2023. 15:37

Pa nece vlah na vlaha

Znalac
05.12.2023. 15:45

A mi imamo najgore misljenje o tebi kao fudbaleru. Sav se tresem kad si na terenu. Ostani gdje jes, i ne dolazi. A najbolje je da pogledas golove koje smo primili tvojom greskom, i koje za malo nismo primili tvojim greskama. Valjda će ti tada biti sve jasno, ako do sada nije. A Milošević, i njemu predlažem da pogleda sve utakmice reprezentacije koje je vodio, pa će i njemu valjda biti jasno koja je neznalica. Nosite se obojica, što prpije u neki tim iz vaše sredine, pa njih upropštavajte. I to ako vas ko bude htio.

Iskorak
05.12.2023. 15:59

Bolji od ovih sada u odbrani. Svakako bih ga prije pozvao nego Barišića i još neke. Borben je momak i treba da igra uz Ahmedhodžića. Mada bi trebalo pogledati i Bičakčića i vidjeti kakav je nakon dugotrajne pauze.

Iskorak
05.12.2023. 16:03

A mi što volimo pljuckati igrač, selektore… pa nam redovno dođu gori. Ne valja na Pjanić, pa eto nam nekakvih poluamatera što ne znaju pas napraviti. Ne valja ovaj momak, onda po 4 gola od Luksemburga primimo ili pet od POR za poluvrijeme. Saničan, Đurić, Bičakčić, Begović, Višća, Gojak… svi su bolji od većine ovih s posljednjih utakmica.

GMC
05.12.2023. 16:41

Ti nisu zaslužio ni blizu reprezentacije a tako i 90% amatera što su pozvani . Saničanin je katastrofa od igrača . Kilav , boji se držati lopte u nogama . Nema sigurnosti I puno griješi. Što dalje od reprezentacije je bolje .

Mirso k.
05.12.2023. 16:59

U covjece koliko strucnjaka se javilo….a izrazavanje , kultura i odgoj su nesto najprimitivnije sto sam mogao procitati….Ja se divim ovom portalu ,kako ima zeludac za ovakve komentare i zasto uopste objavljuju ovakve bljuvotine….Postoje i drugi izrazi ako zelis nekoga kritikivati ,osim uvreda,mrznje i napada….

Anonymous
05.12.2023. 18:10

Ne pratim Partizan ni njega ali dok je igrao bio je solidan u obrani a imao je grešaka ko i mnogi defanzivci ali ako nastavi igrati zaslužuje poziv. A mi ćemo pobijediti svaku utakmicu ako igramo kao tim.

Anonymous
05.12.2023. 19:40

Joj sto i vi mediji jedete govna. Odjednom svi pišu za Sanicanina i dijelite postove. Koliko je Vam je menadžer od njega uplatio da ga dižete u nebesa? Prosječan igrač koji je u repki imao na milion grešaka, gdje smo i gubili utakmice zbog njegovih licno ispada na terenu, svi koji prate sjetit će se igri njegovih a pogotov kad dobije loptu dobiješ 40 sijedi dlaka da ne pogriješi tako se osjecas kad je lopta kod njega a i mnogi će ovo potvrditi. Svaka čast na odazivu Al nije mu mjesto u repki.

Senko
06.12.2023. 12:12

Pa on je u pravu.Savo je odlican, a Dzeko najbolji igrac.I ja bi to rekao.Ovo mu je jedina i zadnja sansa da ako bude pozvan- i prodan je sigurno.On i Sehic su izravni krivci za 2-3 gola.Zaigraju se ko mala djeca u pijesku…Ova 2!!pa Piric, Gojkovic,Mujakic,Barisic,Cimirot,Pjanic,Prevljak,Zilkic…!!! nemogu ni blizu igrati taj nivo koji trazimo u martu.Usvom klubu je drugo.Hadiahmetovic se skroz izgubio pojma nema..a ko da i nece.Svi koji bi nesta i mogli,nemogu jer svi ovi gore toliko grijese da se to nemoze ni pokriti,ni zatvoriti,a kamoli sta organizovati!Savo upamet!Ovog ne zovi.

Anonymous
06.12.2023. 16:54

Nije kvalitet za reprezentaciju, ali nije ni većina njih. Da igra u klubu mogao bi da dobije poziv, al ne igra.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM