Sarajevo objavilo zaradu od Đokanovića: Transfer je jedan od najvećih u historiji

Sarajevo je objavilo iznos transfera

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
03.02.2023. 14:54

Prestanite prodavati tu talentovanu djecu u tursku saban ligu cigalnuk zivi

Poznavaoc neprilika
Reply to  Anonymous
03.02.2023. 17:18

Da ima interesa neđe druđe, prodalo bi ih se tamo neđe druđe. 😛 Turska liga je obećana za našu ovu igračku sirotiLJu, jerbo porez. Kikiriki u poređenju sa EU. Dodatno se pored zvaničnog plaćanja tamo često puno ispod stola mulja, ide tu dosta love direktno na ruke. Idealno za sve ove naše lafo menađerćiće. 😉 Bez zeze, dobar transfer za naše uslove. Skoro milionče eurića odmah, pa ako se Andrej pokaže, eto još i koja koja stotina hiljada dodatno za koju godinu. Treba nekada mladog igrača istrpiti, a FKS ima taj luksuz. Zna igrati, atletika na top nivou, samo zna… Read more »

Necko
Reply to  Poznavaoc neprilika
03.02.2023. 18:24

Hajmo zanemariti činjenicu da nas handri non-EU status. Eto, ekipe jedva čekaju da dovedu igrača koji će zauzet mjesto u ekipi, koji, pritom, dolazi iz JAKO slabe lige.

Malo ozbiljnosti. Budimo realni. Super Lig je napredak ITEKAKO.

Derim
Reply to  Anonymous
03.02.2023. 20:54

Nečko iznad je sve objasnio – ali nije to glavna briga, glavna briga je zašto klub koji ima jakog finansijera prodaje najboljeg igrača kluba i lige?!?! Pri tome su na sredini tabele, pričaju o evropskom Sarajevu, a ne mogu preskočiti FK Borac i Tuzla City (čuj City) več godinama. Pa kome oni priče pričaju, koje evropsko Sarajevo, kakva crna Evropa. Onakav Zrinjski nije mogao prismrditi Evropi, a mete ligu več 5 godina kao da su “ligu iznad” BHPL-a.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM