Edin Džeko kum na vjenčanju Anela Hadžića

Bivši bh. reprezentativac oženio djevojku Almu

Povratak na članak
5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
MTL
15.06.2019. 23:09

Sretno vam bilo Anele i Alma!

kico10
15.06.2019. 23:38

e jesu neki vjernici

možda su katolici ?

didomova
16.06.2019. 07:35

Sretno I sve cestitke Amelu I supruzi ,sve najbolje u braku I zivotu!
Lijepo je vidjet da Bosnjak cuva svoju tradiciju I zeni se sa svojom bosankom i bosnjakinjom. I tako cuva svoje korijene identitet od propasti I zaborava .
Nazalost Kolasinac izgleda kao i jos pojedini izgubljeni bosnjaci ne shvataju posljedice i eventualne problem poslije ne promisljeni vazni bracni odluka, kako im se zivoti mogu izkommplicirat i identiteti izgubiti . Nazalost!

Ibisevicu -UZORU nash!
Reply to  didomova
16.06.2019. 11:53

Bravo za komentar!Ali vidis, na svakom poratlu Srbi i Hrvati imaju po nekoliko mangupa ciji je POSAO da pisu negativne komentare.Njima je PLACENO da pisu komentare koji “podsticu i ohrabruju” posebno ucene i poznate Bosnjake,koji se najlakse uzimaju kao UZORI od nashih MLADIH- da se zene krscankama,(koji ce kasnije proci kao RAHMETLI ESAD SADIKOVIC,Prijedorskog doktora, i tako ce proci SVAKI Bosnjak koji ucini istu gresku).Dovoljno je baciti pogled na komentare na KLIXU,RADIOSARAJEVU(tamo mangupi iz redakcije pisu negativne ISLAMOFOBICNE komentare, i brisu sve one koje napoisu ljudi koji nisu saglasni sa njima..isto je na Klixu..To je najjaci portal Njihove stranke Pedje… Read more »

Anonymous
Reply to  Ibisevicu -UZORU nash!
16.06.2019. 15:53

Za pametne dobar text!

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM