Elvedin Begić: Možemo biti sretni što u svijetu imamo dobar rejting

Predsjednik FS BiH govorio o izboru selektora, a tema je bila i Premijer liga

Povratak na članak
27 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
???? Derim santasa Fatih ????
19.12.2017. 11:40

ubij se Dino, Pušna ti ga svino, i bacio te preko Šar-planine

⚜ Marsal ⚜
19.12.2017. 14:25

Begiću žvaljo žvaljavi ako bude trebalo zapalitćemo stadion kako bi skrenuli pažnju fife na vase kokošarske lopovluke.. Vidices opet transparente kao u Norveškoj kad smo Ušanovića poslali u zatvor. Bliži se vaš kraj i zagarantovana prdekana. Jedino mi žao Švabe Balje Misketa i jos par naivnih ljudina koje koristite kao štit pred navijačima.. NAS NEMOŽETE KUPITI. ???????? BHF ????????

Vandal
Reply to  ⚜ Marsal ⚜
19.12.2017. 15:54

Koga ste vi otjerali ????????????????????????
Tuzilastvo je Muniba uhvatilo jer su ga prijavili drugi lopovi iz saveza da sebe spase, a Savez je otjerala FIFA zbog statuta. BHF nema veze sa tim. Nemoj da vam mi iz domovine gore pocnemo zene i djecu nabijat da vas vratimo na mjesto

⚜ Marsal ⚜
Reply to  Vandal
19.12.2017. 23:58

Neznas istinu. Potrudi se da je saznas. Imas sve dokumentovano na internetu pa bujrum. Vi iz domovine kazes ! Zivim u BiH i to je moja domovina. Tvoja nije sigurno nije jer nebi pljuvao po ljudima koji su protjerani iz svoje domovine ili su nakon rata otisli zbog egzistencije. Trebas cijeniti dijasporu jer i pored pljuvanja svake godine ostavi milijarde maraka u zemlji u kojoj ih fuksre kao ti pljuju.

Eden Macrossan
20.12.2017. 08:03

Moj zadnji paycheck bio je £ 2500 za rad 12 sati tjedno online. Prijatelji mojih sestara već mjesecima imaju prosjek od £ 8k i radi oko 30 sati tjedno. Ne mogu vjerovati kako je to bilo lako kad sam ga p0kušalaa. Potencijal s tim je beskrajan.

Ovo je ono što radim ……. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM